Skituppen LYN

skituppglis-uten-logo

Skituppen starter opp i uke 1 – 2018!

Skitupp:          2013-2014 barn, oppstart 2018 (egen side på web)

 

LYN SKI har en herlig skileik med et mylder av barn.

For sesong 2017-18 er Skituppene årskullet 2013 og 2014.

 

Hva er Skituppen

Vi har en romslig gjeng småtasser som nikoser seg med ski. Vi trener på snø – uten staver. Det er lek og rusling, etter evne.

Trenertettheten er sterk og god.

Vi trener i faste små grupper godt fulgt opp av gode trenere.

 

Tid og sted

Vi starter opp uke 1!

Vi trener i Sognsvann Snøpark, som er skianlegget til LYN SKI. Dette drifter vi sammen med NIH. Om Villsnøen uteblir lager vi Kanonsnø! Men, det må bli kaldt nok først. Snøparken ligger mellom NIH og Lyn Klubbhus, vendt mot marka ved Sognsvann.

Skituppen har treningstider mandag og onsdag. Men velger EN dag for sitt barn.

Treningstiden er kl. 17.00 – 17.45

 

 

Skituppsesong

Vi starter opp i uke 01 og holder på til påske!

 

 

Priser

Treningsavgift på MINI og Skileik er kr. 1300,- I tillegg kommer medlemskontingent for klubben på kr. 520 for enkeltmedlem.

 

Påmelding

All påmelding til Skileik gjøres via Min Idrett. Om dere ikke alt har brukt det oppretter dere en bruker på barnet deres, ber om medlemskap i Lyn Ski og SFK Lyn (paraply). Når dette er godkjent kan dere melde på til trening.

Lurer dere på noe, tar dere kontakt med oss!

 

Klær

Vi elsker ull, herfra til evigheten. Innerst. Lag på lag om det er kaldt. Vindtett gjør seg utenpå. Votter, buff og lue må man ha. Det er alltid kaldt i Snøparken!

 

Skiutstyr

Hvis dere skal kjøpe nye ski til poden, anbefaler vi å unngå smørefrie ski. De glir dårlig. Staver trenger IKKE en Skitupp. Passelig lengde på skiene. For lange ski blir fort vanskelig å bruke for en liten kropp.

 

Hva gjør foreldre mens barna trener

Foreldre skal ikke være på treningsfeltet mens barna trener. De som tror at de må være i nærheten av barnet kan melde seg som voksenhjelper. Da får dere et godt innblikk i treningen, kan vandre mellom grupper med gul vest på dere, være til nytte og få være med der barna er! (se mer om voksenhjelper under).

Ingen voksne følger sitt eget barn i en gruppe. Dere leverer til, vi vet at ungene klarer seg fint J Dette har vi holdt på med i mange år!

 

Vi anbefaler derfor to aktiviteter, som kan byttes på fra uke til uke:

  • bli med som voksenhjelper
  • ta en kaffe hos Bjørn på klubbhuset

 

Voksenhjelper

Dette er en fantastisk mulighet til å være med der barna er aktive. Vi lover at det er enda mer verd når barna blir større!

 

Kaffe hos Bjørn

På klubbhuset har vi et flott allrom med dekning. Der serverer Bjørn kaffe og mat, om man ønsker å tilbringe en time der.

 

Voksentrening – dere må gjerne være med, men det er ikke i Skitupptid!

Vi tilbyr trening for voksne mens barna Skileikbarna og Barneteam trener. Dette er for dere som ønsker å komme i form eller holde fast ved en brukbar form. En god anledning til å forsøke å holde tritt med poden som snart løper fra dere. Den som vil være med på voksentrening må melde seg inn i klubben (forsikringsspørsmål) og betale en treningsavgift på kr. 700,- Til gjengeld tilbys du trening 3-4 ganger i uken (mandag – torsdag), med trener og vi garanterer en sterke form ved sesongen slutt. Når det er snø vil det være trening med ski instruksjon.

 

Kontakt

Lurer du på noe, er det bare å ringe eller send mail:

Daglig leder Annik Bjørndal, post@lynski.no eller annik@lynski.no, tlf 90 19 98 69 .

 

Velkommen til en herlig Skileiksesong –

Et mylder av barn med fokus på trenings- og skiglede!