Trysil 2019 – i korte trekk!

Kjære små og store i LYN SKI familien. Kjære dere som måtte lese dette og ikke ha funnet muligheten til å bli med oss  – –

Her kommer en kort unik historie.

LYN SKI er en gammel klubb. Vi har gått lenge i sporet. Gjennom årene har mange ildsjeler vært nettopp det – brennende ildsjeler som har gjort det mulig for en langrennsklubb å bli til det den er i dag. Vi er stolt av hvem og hva vi er i dag! Vi er mange, vi er store, vi går bredt på ski, vi går fort på ski og vi er sammen!

Vi er stolt av alle våre små, mellomstore og store – som trener masse og går masse på ski. Vi er selvsagt stolt av de eldste som tar med seg både OL og VM gull hjem til huset. Vi er stolt av mange flotte foreldre som bidrar. Og, vi er stolt av kjernen karer som kjører døgnbasert service for å sørge for snø og gode skiforhold i Snøparken vår.

Og, vi er stolt av familiesamlingen vår på Trysil for barne- og ungdomsteam. 670 til fjells, med en påmelding som fylles på en uke!

Medio november pakker vi ski og utstyr og drar til fjells. Vi drar til Radisson på Trysil, hvor vi blir tatt vel og godt imot. Helgen går i ett. Programmet er tett med motto inspirert av lediggang, røtter og motgift mot slikt. Vi kjører på med mange skiøkter, mye mat, mange måltider, mye bowling, mye svømming, mye bingo, mye gøy. I tillegg krydrer vi med smørekurs basic for voksne, smørekurs for ungdom, smørekurs uten fluor for voksne, livredning/hjertestartkurs for ungdom og ikke minst det populære smørekurset til Jan for Mammaer! Selvsagt er det skikurs i alle stilarter for de voksne – med og uten øvet input. Alt mellom og under slagene av noen hundre utøvere i sporet – ledet av et halv hundre trenere.

Med oss til fjells pakker vi kjegler, stolper, seil, tennisballer, softballer, terninger og anna moro. Mer enn mye – som gir alle muligheter til knallgod skileiking – og det får vi til.

Hos de eldste, 15-16, trommer Gaute sammen troppene med Simen, Lise og Håvard og lager testrenn. Kriblende sommerfugler, selv for testrenn, når snøen glitrer – natten slipper taket, søvnen sitter fremdeles i øynene og vi har stadion for oss selv (ingen andre som trår til på den tiden). Og det går fort. Herlig krem av norsk ungdom!

Ikke alle på ski trener med drone! Det gjør vi. I luften henger kompisen til Jørgen Hyvang. Heldige oss har med profesjonaliteten til fjells – og det blir TRYSILFILM 2019. Gled dere! Jørgen skuffer aldri der!

LYN SKI familien er stor. Og med i familien henger også BULL Ski & Kajakk. Jørgen T og Olav trår til fra morgen til kveld. Selger alt vi har glemt å ta med og litt til. Og, ellers kjører de smørekurs, bistår med skiprepp og tusenvis av gode råd.

Fra sidelinjen hadde vi enda nye venner med i år. Uten disse hadde vi ikke fått med alt utstyr opp. Her snakker vi mye i romslig variert monn. Bertel og Steen sørger alt for at vi har bil til å farte rundt til alt vi gjør. Til Trysil stiller de sterkere med enda flere biler for frakt – og ikke minst kjører de opp trenere! Godt med mange venner.

Roen har lagt seg på Trysil nå, når kortesjen av LYN SKI folk har trillet stille og rolig hjem igjen på Trysil sine glatte veier. Vi byfolk foretrekker strø – særlig om vinteren!

Vi takker igjen for en fin helg. Det er selvsagt flott med snø, godt hotell, organisering og alt slikt – men uten de fantastiske ungene og alle hyggelige foreldre – blir det lite til samling. Heldige oss som har nettopp det! Mengder av herlige unger, ungdom og foreldre!

Vi gleder oss alt til Trysil 2020. Hold av medio november – og bli med!

Dere finner en mengde bilder i galleriet.

De er ikke helt i den kvaliteten vi liker å ha de, men slik ble det nå. Bedre bilder og ikke minst filmen fra Jørgen kommer… gled dere.

/A