TUSEN TAKK for alle som var med på kveldens Klubbmesterfest!

Det ER så flott å se så mange, så mange ivrige barn, så mange hyggelige foreldre, så mange unger som koser seg – så mange unger bare liker å gå på ski! Vi synes det er stas! Og når Simen, som fersk OL mester, tropper opp i det hele – snakker med liten og stor og deler av seg – ja da, blir det en fin kveld.

Gratulerer til alle våre Klubbmestere! Det ligger en ekstra stas i å være best i sitt kull i sin klubb! Og – gratulerer til alle som gikk, i alle aldere. Et herlig skue!

Gratulerer også til Christine. For første gang hadde vi med oss en pigger til start! Kult! Christine kunne meddele at løypen var fin, og ingen velt.

Hvor mange tusen som faktisk var innom arena er vanskelig å si, men det ble travelt! Vi håper alle koste seg. Takk til Tore Løypekjører som laget en flott scene til oss! Den ble innviet med Olympisk sus.

Med Simen fulgte også mye media. Alt fra Finsk MTV3, til våre tradisjonelle NRK, Østland og TV2. Avisene troppet også opp. Alle fikk en bit av Simen og vi fikk vist hvilken herlig klubb vi er. Kanskje var det de finske om ble mest grepet – av iveren – av gleden – av fellesskapet – de fikk definitivt noe å skrive hjem om!

En ekstra takk til Simen Hegstad Krüger som stilte. Han er utrolig flink til å være det forbildet han er! Føttene godt festet i sksporet og ellers hyggelig og omgjengelig.

Det ble noen autografskrivinger – men vi lover mer. Vi tar en kveld på huset, når Simen får tid. Da inviterer vi alle som har lyst – så kan dere få møte helten vår – og sikkert da også Hans Christer – det blir TO OL medaljører ved samme autografbord – i samme klubb! Vi gir info.

TAKK til alle funksjonærer som stilte! Suverent!

Dessverre få bilder denne gang. Kamera tok et hvilkeskjer etter få knips. Venter på bilder fra andre 🙂

Resultater finner dere på sidene til Klubbmesterskapet