Ungdomsbirken (2012-2008)

Velkommen til en herlig glad vinterhelg!  15-17. mars

Dette er mer enn en kinder-egg helg! LYN SKI organiserer helgen med overnatting, sosialt, mat, skitur og ikke minst da turskirenn. Første reis i år er 2012 kullet. Eldste kull ut i løypene er 2008. Vi håper MANGE blir med.

Om du ikke er like begeistret for hesblesende små-kilometer skirenn i vilt tempo, kan dette være noe. På Ungdomsbirken kan de raskeste være raske, men det er like god plass til alle andre. Dette er et turrenn og derfor helt annerledes. Distansen er 15km, langt, men ikke avskrekkende. Nettopp fordi det er en sløyfe i starten, så masser av nedover, og avslutningsvis noe bortover. En løype alle mestrer uavhengig av nivå. Ungdomsbirken går søndag 17. mars.

I tillegg er dette en helg som støtter opp om mange av de verdiene vi holder så høyt – nemlig et godt miljø og et trygt sosialt fellesskap. Vi bor tre ulike steder og har fordelt kullene mellom hytter på Sjusjøen (HL), Nordseter Fjellstue (GJ2010) og Birkebeiner Apartements (GJ2011/GJ2012). Godt bo for alle. Vårt tilbud om bo er fra fredag til søndag (ingen halv helg), nettopp fordi dette er en stor og viktig sosial helg!

Det er sikkert unødvendig å nevne at vi gjennom en svært lang årrekke, har vært største klubb i nettopp Ungdomsbirken!

HER finner dere påmelding til overnatting for utøvere og foresatte.

Dere melder selv på til selve rennet via sidene til birkene.