Lyn Ski inntok Torsbytunnelen (igjen) !

Lørdag 22. september kl. 07:45 var det  felles avgang fra Tåsen for Lyn ski’s 12, 13 og 14 åringer til Torsby for å gå på ski i tunnel. Vi hadde pakket ski, staver, luer og votter og var klare for «skitur» ! 40 ungdommer, 5 trenere og et stort støtteapparat hadde meldt seg på til årets Torsbyhelg.

torsby2012 yngre

Fremme i Torsby etter  drøye to timers kjøring;  De første stavtakene – endelig snø under skiene – vi suste av gårde i dobbeldans og enkeldans og med lette fraspark.  Brede smil og  lykkefølelse hos små og store var tydelig å spore ! Vi ble på noen få minutter minnet på hvorfor vi driver med barmarsktrening i sommerhalvåret – det er jo for å gå på ski – det er jo det som er så kjempe gøy – til og med i tunell !  

40 Lyn skiungdommer nynnet glad og fornøyd til musikken «We are young» som ljomet ut av høytalerne i tunnelen, og en kort stund virket det som om  støtteapparatet også innbilte seg at de sorterte under «Young»- kategorien …. Helt til de skulle gå løs på andre runden – og tredje runden… da gikk det opp for en del at de eldste er eldst og de yngste holder lengst.  Mens de unge raste rundt i tunnellen forlengs og baklengs og på en ski og to ski og hadde intervaller og stafetter og knall og fall..og var «like blide», ble rundene tøffere og tøffere for de voksne som tydelig bar preg av at «ski-musklene» ikke hadde vært i sving på en stund…

Det var stor stemning i Lyn-leieren! Engasjerte trenere og entusiastiske ungdommer var over alt og gav alt, og trenerne kunne rapportere om at løperne er i rute!  Vi så noen få Heming-løpere og noen ganske få andre løpere her og der – ellers var tunellen i Torsby rød og hvit denne helgen – og snø-forholdene var veldig bra til «tunell-snø» å være!

Etter to økter lørdag var det taco-middag og deretter tradisjonell bowling turnering for utøvere og trenere, mens de voksne hadde quiz. Og så kanskje det aller morsomste; rundt på rommene til hverandre- være på samling – på overnattingstur sammen – men alle var slitne etter en lang dag, så ved 23 tiden var det stille i Lyn-leiren.. Søndag ble det to økter på noen grupper mens noen vendte nesen hjem etter lunsj.

Vi oppsummerer :

Veldig vellykket samling i Torsby i helgen ! Ski er kult – til og med i tunnel (!) Det er verdt et par timers kjøring hver veg.  Å bli enda bedre kjent med skikompisene på samling er topp! OG nå gleder vi oss enda mere til  at «vill-snøen» kommer og ikke minst til samlingen på Beitostølen i November !

Takk til trenere og støtteapparat for en kjempe vellykket samling i  Torsby for  12, 13 og 14 årsgruppa i Lyn Ski!