Lyn Ski juniorer på Troll Ski

Lyn Ski juniorene Fredrik Grøvdal, Fredrik Ole Oldereid Andersen, Simen Krüger og Johannes Sørli Hagerup deltok lørdag 10.04 på Toll Ski Maraton i et strålende vårvær.

De lovende 1.års juniorene gikk de 45 km. fra Goppollen på Fåvangfjellet, til mål på Sjusjøen på meget sterke tider. Fredrik Ole, var som på Birken, sterkest av våre med tiden 2.00. Like bak fulgte Simen på 2.01, Johannes på 2.03 og Fredrik på 2.09. Dette holdt til plasseringer fra 2. til 8. totalt i alle klasser. Meget sterkt med nesten 100 løpere på startstreken på denne distansen.

Guttene var ikke ferdige med å jakte gode plasseringer med dette. Søndag deltok de i KM stafett i Hedemark Skikrets, og toppet likegodt helgen med å vinne denne på suverent vis. Ankermann Simen’s målpassering baklengs over streken, ett min. foran nærmeste Hedemarkslag var en maktdemonstrasjon.

Prestasjonene i helgen føyer se pent inn i rekken av mang meget sterke resultater fra Lyn Ski juniorer denne vinteren.
Nå gjenstår bare Skarverennet som siste snøaktivitet for  juniorene, før rulleski, joggesko, o-kart og sykkel blir en del av arbeidsantrekket de nærmeste måndene, i jakten på fortsatt fremgang i skisporet neste vinter. Vi gleder oss allerede.