Vel gjennomført Klubbmesterskap 2020

Takk til alle små og store som tok kvelden i Snøparken. Det ble et gladskirenn, slik vi liker det. Ti tusen ekstra takk til Tore Løypekjører som jobbet natten gjennom, med unntak av et par timer på øret i bua, for at nettopp vi skulle få et flott skirenn!

Vi ble nesten alle man alle. Vel vitende om at influensaen har nikket ned mange, var vi likevel så det monnet i rekkene. Vi nådde ikke tusen i år, men vi vaker høyt.

Mangfoldet griper om seg. Så også antall løyper. Vi fyrte først løs med paraidretten vår. En gruppe unge voksne vi er mektig stolt av. Ikke alle stilte til start, men Espen tok ansvar hos stående. Og Christine og Ida pigget seg i freidig raskt tempo gjennom løypa. Imponerende hva denne gjengen gjør og får til!

Skituppene stimet så med og uten søsken eller foreldre – før MINI suste rundt og ned bakken i sin løype. Skileik og yngste barneteam tok i mot pokalen ved målgang. Noen skvatt litt da den ble delt ut av en ekte OL mester. Takk til deg Simen for at du alltid stiller. Det er utrolig hyggelig, ikke minst fordi også Simen synes det er hyggelig å være sammen med klubben og å se alle ungene som går. Han er jo flasket opp i Snøparken som alle andre!

Gratulerer til alle klubbmestere, mange i tallet. Og, når så mørket tok for seg og faklene kom til sin rett gikk siste klasse i jevnt siv gjennom det hele. Heldige oss med en så flott klubb! Resultater for rangerte finner dere her: https://live.eqtiming.com/53209#dashboard

Og, som alltid – enorm takk til alle dugnadsivrige. Lotterifolket solgte seg tomme for lodd. I Annes kiosk ble det også skrapt for det meste når det lakket på. Riggen gikk fint, både opp og ned. Og Paal fikk startet alle med sitt crew, mens Jørn med mannskap tok imot i mål, lett tidsovervåket av Steinar. En stor takk til alle. Vi hadde bortimot 100 til vakt – Det er klubben sin det!

I bildegalleriet har vi lagt på en haug bilder. Ellers finner dere også ymse på facebooksiden vår.

Bilder: https://lynski.no/bildegalleri/klubbmesterskapet-2020/