Velg treningsgruppe i venstre menyen

Miniskileik/Skileik
Miniskileik er for de som er siste året i barnehagen/før skolen begynner. Skileik for 1 og 2. klassinger. Lek basert trening.

Treningsgrupper: 9-12 år
Her har vi egne grupper for hver årsklasse. Gruppene har trening fra oktober (etter høstferien) til april. Treningen er variert med mye lek og allsidig aktivitet for å skape gode basisferdigheter og lære de grunnleggende elementer for å ha glede av skigåing. Vi oppfordrer alle til å være aktivt med i Barnas Skiklubb (milslukerkonkurransen) og man kan delta i konkurranser som er tilrettelagt for deres aldersklasse som feks karusellrenn som vi arrangerer sammen med våre naboklubber (NB: alder er den alderen barnet er 31/12 etter endt skisesong).

Treningsgrupper: 13-14 år
Her nedlegges det mer trening, men lek og andre idrettslige aktiviteter er også en del av treningsarbeidet. Stikkord er allsidighet og utvikling med mer fokus på langrennsspesifikk trening ved feks bruk av rulleski.                               

Treningsgrupper: 15-16 år
Her blir det mer strukturert trening, flere fellestreninger, mulighet for treningsprogram med personlig oppfølging. Treningssamlinger både høst og vinter også sammen med Oslo Skikrets. Fortsatt er lek et viktig element i treningen. 

Treningsgrupper: Junior/senior
Vi har en stor tropp med junior/senior løpere. Løpere kan velge 2 opplegg. Med eller uten Team Kollen hvor Team Kollen opplegget er for de som ønsker å satse mot Norges Cup renn. Individuell oppfølging med fellestreningene som hovedpunkt i i treningene. Juniorgruppa har samlinger hele året, både med Team Kollen og egne klubbsamlinger.

Senior Tur for damer og herrer:
Her er alle velkomne uansett treningsnivå. Fellestreninger i uka hele året skaper muligheter for et godt miljø og en sammensveiset gjeng med Birken som er for mange et felles mål hvor vi har felles transport og overnatting.