Velkommen 12 Juni

OSLO SKISHOW ONSDAG TIRSDAG 12. juni 
GRATIS RULLESKIRENN MED LANGRENNSLANDSLAGET

Kom på Rådhusplassen og se langrennsstjernene konkurrere på ski om sommeren! Tirsdag 12. juni arrangerer guttene og jentene på det norske langrennslandslaget rulleskiløp på Aker Brygge. Det er gratis for publikum og kommer til å bli en fest med alle de store skistjernene.

Egne LYN SKI LØPERE er også med

Også våre egne løpere skal være med: Håkon Hjelstuen, Johannes Hagerup, Sindre Støten, Fooa, Kristin Hjelstuen og Thea Klasson stiller i progolgen og forsøker å kvalifisere seg til finalene!

De konkurrerer mot hverandre, men går for en felles sak. Inntektene fra rennet går til stiftelsen Aktiv mot kreft og deres arbeid med å etablere og drifte Pusterom på sykehus over hele landet. På lik linje med at løperne har initiert rennet, har de også i fellesskap bestemt hvilken organisasjon de ønsker å støtte.

De norske langrennsstjernene med Marit Bjørgen, Øystein Pettersen og Therese Johaug i spissen, skal konkurrere på byasfalten mot hverandre og mot noen av de svenske skistjernene. I år er det også som en del av Norgescup på rulleski.

Det er andre gang langrennslandslaget arrangerer Oslo Skishow sammen med sin hovedsponsor Aker og klubbene Lyn, Heming og Lillomarka. Oslo Skishow har start, løype og målgang på Rådhusplassen ved Aker Brygge. I tillegg til rulleskirennet, som også kan ses på storskjermer, blir det underholdning på scenen med intervjuer og musikk. I fjor hoppet hele landslaget i vannet etter finalen, vil de gjøre det igjen?

Viktige tidspunkter:

Klokken 18.15 går løpene for landslagsløperne, finalene er omtrent 19.00.

Fra kl. 15.00 er det liv og røre på Rådhusplassen. Oslo Skishow er en del av Norgescupen i rulleski, og kvalifiseringsrunder for juniorer og rekrutter som vil måle seg mot landsladet begynner klokken 15.00. Mellom 16.00 og 17.30 går rulleskiløpet for bedrifter. Nesten  20 bedrifter stiller til start i år!

Se mer på www.osloskishow.no. Der finner du også video fra fjorårets løp.

Kom på Rådhusplassen tirsdag 12. juni mellom 15.00 og 20.00 og bli med på festen!

Med vennlig hilsen