Velkommen til FESTLUKEN i vårt Klubbmesterskap!

Husk – Klubbmesterskapet tirsdag 6. mars

Påmeldingsfristen er søndag 4. Mars.

Vi har plass til ALLE som er medlem av LYN SKI. Påmelding i Min Idrett. (har noen av de yngste trøbbel, send straks mail og vi bistår!)

Dette blir tidenes skifest – Programmet er tett, hektisk og hyggelig!

Tidsplan kommer ila søndagen.

Side for Klubbmesterskapet her – samlet info.

 

Vår egen FESTLUKE!

Vi har introdusert ett nytt ord til vårt norske språk – F E S T L U K E!

Midt i mesterskapet legger vi nemlig inn en glad, intens Festluke – Vi skal først og fremst gi Simen og Hans Christer en stor hyllest. Simen kommer (dessverre er HC forhindret). Vi feirer selvsagt begge!

Vi bruker snescenen som Tore Løypekjører har laget til oss. Med oss på scenen kommer Johan Kaggestad og konferansier Erik Libæk.

Når vi har klappet oss varme for Simen, Gratulerer han, hørt hva han har å si – og et gode ord fra Johan Kaggestad – vil vi avslutte FESTLUKEN med et hei dundranes intenst  FYRVERKERI!

Deretter er det start for nettopp LYN SKI Senior, Junior og Veteran. Trenerne Tinus og Jostein sier våre eldste satsende løpere skal gå for full maskin!

Ta med flagg – spre dere i løypene og la heiaropene runge over Snøparken!

  

Ekte skiglede på ekte skirenn!

Vi vet hvordan ekte skirenn bør være – og hva ekte skiglede er. Til vårt mesterskap, hvor vi feirer oss selv da inkludert Simen og HC, kommer nok også litt media. Vi vet at MTV3 Finland kommer, for å lage et innslag om ”hva gjør de i Norge”. Med Erik og Johan følger også TV2. Derfor, alle som har en LYN lue – bruk den. Vi vil også selge LYN luer (varme og racing + pannebånd) kiosken!

Bli med oss på HELE KlubbMesterskapet – også før og etter start til egen pode!

 

Vi anbefaler – spis Mesterskapsmiddag!

Vi serverer lapskaus og grillpølser, kanelboller eller kake til dessert. Sjokolade til den sukkerhungrige og selvsagt saft og kaffe. Kiosken tar Vipps, kontant og kort.

 

Kjøp, håp og vinn – årets Lyn lotteri!

Lynlotteri med flotte premier. Treningsøkt med HC og Simen, stor hovedpremie fra Bull, gavekort fra Løplabbet, Oslo Vinterpark, Nasjonalteater, Jazzfestivalen med mer. Gled dere! – vipps (17406), kontant eller kort!

1 lodd kr. 20 // 6 lodd kr. 100 // 15 lodd kr. 200

 

Velkommen til KlubbMesterskap og FESTLUKE!

Ta på boblejakke og boblebukse – og bli med gjennom den kveldssnutten Mesterskapet varer!