Velkommen til Beitostølen

DA er vi straks klare! Det blir 350 store og små til fjells –

Fredrikke beito 18.11.2012

Årest Beito låt er her – SKRU OPP LYDEN – hiv deg med:https://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o

Vi filmer – og filmer – Ola og Herman lager skisportens kuleste skifilm! til låta – det blir med staver og ski!

Litt nyttig info følger under.

Invitasjonen med mye info finner dere her.

Programmet er her.

Idol konkurransen blir en stor høydare – alle grupper er invitert til å komme med sitt bidrag. Det blir hard konkurranse og et solid dommerpanel – se Idol her.

Mht til bo – Vi har fordelt dere på hytter og leiligheter som vi får tildelt av Bergo. Vi har fordelt 350 store og små! Det er en stor kabal å legge. Mange har ønsker. Vi forsøker å ta hensyn til det meste – spesielle behov, ønsker om å bo sammen, at barna bor med andre barn på samme kull osv. Ikke like enkelt når det er flere barn i samme familie med ulik alder, antall senger må gå opp med antall folk. Vi blander sjelden familier på samme rom (et par steder på store rom der dere spesifikt har bedt om å få bo sammen). Det er ikke lagt opp til kone- og barnebytte fra vår del!

Dere får tildelt bohenvisning når dere kommer – med anvisning til hvilket rom. Det er VIKTIG at dere følger dette og ikke kjører «førstemann til mølla» på hyttene. Da lager dere bare kaos –
Sentrumskart for boenheter her.

Middag fredag med info-samling blir på Radisson SAS. Det vil stå info i resepsjonen. Middag fra kl. 19.00 – fredag. Folk kommer opp litt ulikt.

Vi skal til Beitostølen – dere møter i resepsjonen på Bergo hotell. Vi setter ut LYN SKI seil. Bergo ligger i sentrum – til venstre – rett etter bensinstasjonen.

Husk – vintertøy, ski, skisko, staver, sengetøy! Det er butikker på Beitostølen om man trenger noe. Middager, frokoster og luncher er med i LYN SKI pakken.

Velkommen!

/Annik