Velkommen til Kul-tur-uka 2011

Noen få ledige plasser igjen til Kul-tur-uka. Frist for påmelding er søndag 7.august!

Liker du å være på tur i marka? Synes du det gøy å ha det skikkelig kult på trening? Er du interessert i en annerledes trenings samling med venner? Da er Kul-tur-uka 2011 noe for deg!

Siste uka i sommerferien, mandag 15. til torsdag 18. august, kan du være med på en morsom samling der trening og tur står i fokus. Seniorer og trenere arrangerer i år for første gang en sommerskiskole for skiløpere i Oslo født 1996-1999. Samlingen går over fire dager med variert trening og sosial hygge. Gjennom dette ønsker vi å fremme god trenings- og klubbkultur i nærmiljøet.

 Mandag 15. august starter samlingen på Sognsvann med to økter, kanskje kommer en landslagsløper innom og er med?!


Tirsdag morgen setter vi oss på sykkelen inn til gamle Gjerdingen Skole hvor vi blir til torsdag ettermiddag. Her blir det innslag av myr-rugby, konkurranser, og toppturer. Skihistoriker Thor Gotaas kommer også på besøk for å fortelle om gamle helter og hvordan de trente før i tiden.


Kul-tur-uka er et non profitt konsept, uten sponsorer, reklame eller fine premier. Trenerteamet er svært sterkt, enkelte på topp internasjonalt nivå, der alle har én ting til felles; de liker å ha det kult på tur!
Det er kun plass til 30 deltakere, så her gjelder det å være førstemann til mølla! Deltakeravgiften på 1500 kroner inkluderer kost og losji tirsdag-torsdag, samt t-skjorter til deltakerne.


For påmelding og spørsmål: send mail til kul.tur.uka@gmail.com med navn, fødselsdato og klubb. Du vil motta svarmail på om deltakelsen er i orden. Deltakeravgift betales deretter til kontonummer 9722 45 51863 og merkes med fullt navn. Påmeldingen er ikke gyldig før deltakeravgiften er betalt.

 

Vi gleder oss til en kul uke før skolen begynner igjen! Håper du blir med!


Med vennlig hilsen Audun Formo Hay, trener 15/16 Lyn Ski