Velkommen til Nordmarks12er’n

Det er turbulente tider og vi har måttet beslutte å flytte Nordmarka Skogsmaraton til 25. september. Dette gjør vi fordi vi har et sterkt ønske å kunne arrangere et løp i tilnærmet sin vanlige form med Halv, Hel og Ultra. Det er også ønskelig med en bedre forutsigbarhet både for løpere og arrangør.

Når så er sagt – vi lar ikke 19. juni stå uberørt og vi ønsker velkommen til nyvinningen Nordmarks12er’n.

Dette løpet er ikke en erstatning for NSM eller en tilsnikelse av en kortere distanse til vår stolte maraton. Men, snarere en inspirasjon hentet fra nettopp NSM. VI ønsket å bruke den allerede avholdte sommerdagen til løp. Det åpner seg alltid muligheter når noe går i stå, og her kom det en! Vi har ønsket oss et kortere løp i tillegg til NSM, og benytter muligheten. Blir dette en suksess finner vi egen tid for løpet, uten tilknytning til NSM (maraton er maraton) for fremtiden. Vi har tro på Nordmarks12er’n som et hyggelig glad-løp med nye 12 kilometer som fint kan leve sitt eget liv.

Løypa vil gå fra Snøparken mot Sognsvann og følge den nye lysløypa til Grinda, deretter videre til Hammeren, Ankerveien tilbake og målgang i Snøparken. Krevende, men flotte 12 kilometer.

Om vi må arrangere med mange restriksjoner, får vi det fint til. Det klarte vi i oktober med NSM, om enn i halv utgave. Om vi ikke kan arrangere i det hele tatt, vil dette være et noe mindre tap enn å miste hele NSM. Alle løpere blir selvsagt refundert om arrangementet avlyses.

 

Ny web side, FB side er i gang. Vi ber dere like og dele alt dere kan.

Facebook for Nordmarks12er’n

Webside til Nordmarks12er’n

 

Påmeldingen er klar! Den finner dere her: https://signup.eqtiming.com/?Event=Nordmarks_12&lang=norwegian