Vi søker flere langrennstrenere

Lyn Ski opplever sterk vekst i antall barn og unge som vil trene langrenn. Vi regner med å ha 300 barn mellom 9 og 12 år i høst.  Vi trenger derfor flere trenere!

Lyn Ski har organisert treningen i de aldersbestemte klassene i to team: Ungdomsteamet (13-16 år) og Barneteamet (9-12 år). I Barneteamet trenger vi nå flere trenere.

IMG_3268

Vi har syv treningsgrupper i Barneteamet, og på hver av disse gruppene skal vi ha 2-3 trenere. Treningen foregår tirsdager og torsdager fra Sognsvann Snøpark (ved NIH) med oppstart uke 41 og avslutning til påske.

IMG_4420

Lyn Ski legger stor vekt på kvalitet og trivsel på treningen, og gode trenere er vår viktigste ressurs. I tillegg til gode betingelser, satser vi derfor på å gi våre ansatte trenere gode muligheter for kompetanseutvikling. Vi tilbyr trenerkurs, og har en egen trenerkoordinator for barneteamet som bidrar med veiledning og råd. Felles trenermøter og «trenertreninger» benyttes for å dele kompetanse og skape et godt trenermiljø.

De fleste av våre trenere er studenter som tar en trenerutdanning eller annet utdanning. Mange – men ikke alle – har erfaring fra egen satsing på langrenn.

Vi søker deg som har en genuin interesse for å jobbe med barn og å gi dem gode opplevelser gjennom aktiviteter på ski og barmark. Trener- og langrennserfaring er en fordel, men vi vil også gjerne høre fra deg som kanskje har vært trener innen andre idretter, eller deg som ikke har erfaring utover egen «skikarriere».

Ta kontakt med Inger Hegstad Krüger (tlf 92492688) hvis dette er noe for deg eller du har spørsmål.