VM 2019

Bergpennen skriver. Vi er så heldige å ha Kristian Berg som en ivrig bidragsyter hos oss. Ikke bare har han tre poder i systemet, men liker også å skriver og ikke minst følge med på de store mesterskapene. Noen ganger, som sist, da vi måtte tygge i oss bismaken over at Simen ble vraket til 3-mila – tok sinnapennen fatt i Kristian – og han skrev deretter. Nå lar vi Kristian få følge VM og bistå sidene våre med pennen sin.

Fire LYN-løpere i VM!
I dag begynner VM og LYN stiller med fire utøvere i Seefeld! Dette er selvfølgelig rekord, aldri tidligere har LYN vært representert med så mange utøvere i et VM eller OL. De fire som skriver seg inn i LYN sin lange og stolte historie er Melina Meyer Magulas, Kristrun Gudnadottir, Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krüger.

Melina representerer Hellas i VM og har som sikkert mange husker vært med i VM to ganger tidligere. Hun har da vært med i kvalifisering og sprint prolog. Nå er hun direkte kvalifisert til 5 km, skiathlon og 30 km. Hun har sikret seg nok FIS-punkter etter blant annet seier på 5 km i det serbiske mesterskapet!

Kristrun Gudnadottir representerer Island i VM. Hun skal ut i kvalifisering i dag, onsdag, på VM’s første dag. Hvis hun kommer blant de 10 beste er hun kvalifisert til 5 km, skiathlon og 30 km akkurat som Melina!

Simen og HC er vel kjente for de fleste, ingen nærmere presentasjon av dem her.

Nå gleder vi oss til VM, og til å følge våre flotte utøvere. Lykke til alle fire og spesielt Kristrun som debuterer i dag!