Voksne som trener i LYN SKI

Vi er mange voksne som trener i LYN SKI. Ser du til venstre finner du tre grupper i menyen.

Senior Tur – Damer. En gjeng ivrige damer, noen er mammaer i LYN SKI – andre er ikke. Felles er gleden ved å trene. Mange har gode tider i Birken. Treninger onsdager. For mer info – se siden til Senior Tur – Damer.

Senior Tur – Herrer. En stor gjeng ivrige menn (og noen få damer), også her er noen pappaer til LYN SKI barn, mange ikke. Tirsdag, torsdag og lørdg er avsatt tid. Her er det lovnader om store Birkentider og andre gulrøtter med hard egeninnsats. Har egne samlinger og fellestur til Birk’n. Det høres seriøst ut, men dette er egentlig bare trening for alle mosjonister som ønsker et godt treningsfelleskap – for flere nivåer. For mer info – se siden til Senior Tur – Herrer.

Voksentrening
. Her ønsker vi alle andre voksne i og utenfor LYN SKI velkommen. Har du ikke barn i LYN SKI vil vi gjerne at du trener med oss hvis du har lyst. Dere som har barn drar fordel av treningstider som faller samtidig med barnas. Felles: Voksne som liker å trene ute. Gruppen er delt i intensitet – så om du trenger å komme opp av sofaen – eller allerede er et stykke opp i bakken – vil dette være ypperlig trening for deg. Se mer på siden for Voksentrening. Det ligger også info på Kurs & Arrangement/Voksentrening