YEEEEEEEES BEITO 2010 – oppdatert med ny film (se link under) og bildene er lagt i galleriet!!

LYN_SKI_GLOW_Beito_1_copy4

Godt og vel et par hundre LYN SKI løpere i GLOW-fart.

LYN_SKI_GLOW_Beito_1_copy

Mange flere bilder kommer i galleriet – og best av alt – HER er filmen.
Ny film er klar. Se den HER Bilder i GALLERIET.

Fredag rullet det mange biler av gårde fra LYN-land stappfulle av skiutstyr, unger og voksne på vei nordover til Beito. Vel fremme på Bergo hotell fikk alle utdelt nøkkel til hytter og senger. Bitende kulde rusket opp i bysjelene våre, men bet ikke helt på. Her var det lengselen etter god glid og lange stavtak som var drivkraften. Det ga seg også utslag allerede ved ankomst. Innsjekk og utpakking gikk i en fei, til fordel for en økt nede på Skistadion.

Glimrende forhold – om enn ikke utenfor stadion. Men du verden, hvor mange vi kunne være – og enda var det andre grupper der – uten at det ga seg utslag i opplevelsen av befolkningstetthet og trengsel. Det ynglet i rødt, hvitt og blått. Et vrimmel av løpere i alle aldere – med støtteapparat.

På hotellet gikk det slag i slag med god mat. Lørdagskvelden tok vi bena fatt i slalåmbakken. Et godt stykke opp, godt hjulpet av fakler, kom vi frem til Matteateret. Et stort rundt bygg, grue i midten inne og store benker med reinsdyrsskinn. Ute gikk akekonkurransen sin gang. Her ble det knivskarpt mellom ulike 4er lag. Noen klinte også til med 20 mannslag. Rompeakebrett og søplesekker gikk så det suste i den bratte løypa. Etter mye knall, fall og fart var det godt med varm gløgg, pepperkaker, quiz, underholdning og Glow-øving (for søndagens kavalkade).

LYN_SKI_GLOW_Beito_2

Også søndag startet frokosten kl. 07.30. Mange med litt smale øyne, litt tumlete i bena – men på plass. Deretter rett på Skistadion til ny økt – store som små. Kl. 10 stimet vi sammen til det store familiebildet – for årets samling. Deretter årets hit – GLOW – en litt forkortet danseutgave. Med et par hundre LYN SKI’ere – ble det litt av en opptreden. Musikken ljomet, Anne-Sofie var fordanser og alle vi andre hev oss på. Gjett om det svingte… Etterpå peste Ola og Annik rundt etter gruppene og filmet og danset med alle. Gutter/jenter 97 var virkelig i slaget og var helt suverene. Gled dere – dette blir tidenes FILM. Følg med på hjemmesiden – og vårt you tube område. Her blir det mye bra underholdning!

LYN_SKI_GLOW_Beito_1_copy2

Etter trening, lunch og pakking kom returen litt brått. Noen, særlig flere av de yngre, var klare til å søke Folkeregisteret om permanent flytting til Beitostølen for alle i LYN SKI. Den gang ei – vi måtte hjem –men vi kommer igjen. Neste år er allerede reservert. Her blir det progresjon på Beitostølen. Først en helg med Beitosprinten, deretter World Cup – og så LYN SKI. Hold av helgen 25. – 27. november 2011 allerede nå. Vi skal ha plass til alle – og vi lover ski, god mat og mye god stemning.

ab