Gratulerer med sterk innsats i årets siste NM for senior

Siste distanse i NM er nå ferdig og sesongen er nå over for de fleste senior løperne.

HC avsluttet med en meget sterk 2. plass på dagens 50 km i NM i Alta, Simen gikk inn til 4. plass, mens Johan Tjelle, som tok sølv på denne distansen i fjorårets NM, endte på 9. plass. Vinner ble NM kongen Sjur Røthe, han vant også 10 km klassisk i går, vi gratulerer. Han så lenge helt suveren ut på dagen 50 km. Røthe lå 1 min og 26 sekunder foran HC da de passerte 30 km, men så begynte HC å vise sin enorme styrke og begynte  plukke sekunder. Det ble til slutt et sekund drama, det skilte kun10 sekunder i mål etter 50 knallharde kilometer, dessverre for oss med rødt og hvitt Lyn hjerte var det Røthe som knep seieren. Vi gratulerer HC med en flott sølv medalje og til hele Lyn eliten med en fantastisk sesong!

For alle barn i Lyn Ski som fortsatt vil gå mer på ski er det mulig å henge seg på både VÅRSPRETT og SEP Skileik etter Påske! Fremdeles fint å gå i Snøparken!