Gratulerer Olav

Dobbelt gull til Olav Haugerud!

G12_Olav

Vi gratulerer Olav som vant Oslo Sprinten og ikke minst HELE Milslukercup i klassen G13.

I denne klassen er det veldig mange løpere med. Nivået er høyt og utrolig jevnt. Å gå av med seieren er derfor en meget sterk prestasjon. Olav har hatt skikkelig gode resultater gjennom hele sesongen. Hele 6 seiere og 2 andreplasser i Milslukercupen står det stor respekt av. I G13 er det flere som kjemper i toppen. Espen Hegstad Krüger tok en flott 2. plass i Oslo Sprinten og ble totalt nr. 3 i cupen.  Videre kom Nicolay Sevang på en fin 5. plass i Oslo Sprinten og ble nr 10 i cupen, mens Herman Bjerke fikk 9. plass totalt  i cupen. Og ikke nok med det! Resultatmessig ligger det enda flere rett bak både av gutter og jenter, i tillegg til stor bredde. LYN SKI er stolte av dere alle sammen og har stor tro på dere for fremtiden!