Ungdomsbirken 2012

Da var også den helgen over – med mye ski, snø, gode rennopplevelser og gode LYN SKI resultater. Vi gratulerer Pia (J12) og Olav (G13) med pallplasser. Les også om debutant Ingvild på skiaktiv.no

GJ15_16

Et knippe 15-16 på tur lørdagen – før snøruskeværet overtok….

Ingvild

Ingvild Høydal, J12, gikk Ungdomsbirken for første gang.

Det ble nok en hyggelig LYN SKI helg. Vi er så mange så denne gangen måtte vi spre oss litt. En gjeng bodde på Messnalia og det gikk rapporter om hyggelige boforhold. En annen gjeng bodde på Nedre Berg gård som oste av fordums tid og stor gård. God mat fikk alle og det var felles middag lørdag kveld.

Lørdag fikk vi flere årstider i samme driv. Sol ved utfart til en kort tur. Deretter tett snødriv som tok både sikt og feste fra alle. Noen gikk på stylter tilbake…. Solen kom frem igjen og idyllen overtok. Mange fikk kjørt løypa ned, dvs. sløyfen på toppen og så ned bakkene til Birkebeiner stadion.

Søndag kom med skyfri himmel og ekte påskestemning. Stor iver og mange spente løpere. Heldigvis har man innført litt ryddigere forhold som i hovedsak består i å holde ivrige foreldre utenfor startområdet til løperne. Det fungerte utmerket! Med seeding av en 1. pulje har man også bidratt til orden i rekkene for løperne. Vi reiste LYN SKI flagget og smurte etter beste evne. Litt vanskelig med feste for noen. Det er godt å ha feste i sløyfen på Sjusjøen. Deretter er det mye nedover, men kan være godt med feste for noen også i bunn. Vi sendte ned et smøreteam som tok imot de som trengte litt bistand der for de yngste løperne våre, med både smørehjelp og cola!

Noen av oss voksne tok også turen ned via Halvbirken. Å anbefale for de som har lyst neste år. Nå var det også lagt opp til seeding for birken, men for noen av oss var poenget bare å gå en fin tur! Rennet er 2,8. Det

En vakker dag som ga en flott renn-avslutningsramme for sesongen. Det gjenstår få renn for de fleste. Mange gode plasseringer fikk LYN SKI også. Olav toppet med en delt 2. plass i G13, Pia tok en 3. plass i J12, Ingvild med 24. plass i J12. Nico med 20. plass i G13, Herman H med 21. plass i G15, Mie med 24. plass i J15, Even på en 36. plass i G16. Husk at her er det store klasser…. med svært mange løpere på hvert trinn! I litt eldre rekker gikk Simen inn til en 11 plass blant mange unge raske menn. Flott dag, mye sol og mange flotte barn og unge i løypa! HEIA LYN SKI!

g13

Ulrik, Her man og Ola med velfortært og fortjent pizza og cola etter renn!

seil

Vi overtok Nedre Berg

vikinger

Her vurderes det nytt racingutstyr?!