Aktiv helg med LYN SKI

Nytt medlem

Og om noen trodde skifolket tok seg fri sommerstid, er det bare å spise tanker og ord! Her holder vi aktiviteten på høygir! Lørdag 4. juni ble nytt medlem født inn til Lyn familien, gratulerer til storesøster Synne (J05) og storebror Syver (skitupp) med foreldre.  

 

På Langsetløkka syklet mange av våre løpere på Terrengfestivalen til Rye. Sterk innsats på tøffe løyper over stokk og sten i svev og grus fra våre. 

Birk terrengfestival

Birk på vei ut, og Johanne straks i svev. 

Johanne

 

Samtidig som nye medlemmer finner veien ut og frem løper junior-senior om kapp i Frognersetertesten med både skilandslaget og LeasPlan gutta.

FTesten 4Juni2016

VI gjentar, vår Joar Thele slo alle tidligere rekorder og løp opp på 22:31! Mer om testen her.

 

Til fjells klatret J03 med venner fra Røa. Der ble det gått på ski, spilt volleyball ved stranden, badet i iskaldt vann, besteget topp på 2.000 moh og sosialisert i kraftig monn. 

more gpower

Mer om jentene her.

 

Andre tok løpeansvar på flere arenaer, Asker lekene gikk av staben for mange. Sterk innsats av mange. Vi vet at flere perset på 600m lørdagen.

løpegutter

Uten helt å ha kontroll på hva som ble løpt i helgen (utenom Ftesten), hiver vi med en gratulasjon til mange av guttene våre som løp for Vidar i kretsmesterskap sist uke og peppret pallen med 2. og 3. plass. Vi har også en fint jentegjeng som løper for våre venner i Koll 🙂

 

Ute i verden har vi alltid folk, og pappa Svein tok helgens beste bilde med sine jobbrelasjoner.

Svein Graff med venner

Vi bruker ikke å ta med fra foreldrejaget her i klubben, men – et unntak med presidenten, generalsekretæren og ambasadøren: Sjekk damen bak! Man kan bli engstelig av mindre! 

Vi stormer inn i en ny uke!