Tusen takk Knut! Hederspris fra Oslo Skikrets

Hederstegn og diplomer administrativ innsats

Gratulerer og takk til Knut Nævestad. Denne uken fikk han Hederspris fra Oslo Skikrets. En utmerkelse for sterk og god innsats gjennom mange år i langrenns sporet. Knut sitter helt til høyre i bildet. 

Hva Skiretsen la til grunn for sitt valg, finner dere i teksten under. 

Knut Nævestad-langrenn

Knut er en ekte ildsjel fra Lyn Ski og langrenn.  Han setter utøvere i sentrum, har opp igjennom årene hjulpet mange enkeltutøvere med både bosted og annen hjelp hvis de har slitt. Har alltid stilt sin kompetanse til disposisjon for unge trenere og uerfarne ledere.

Han er en med mange kontakter i skimiljøet og bidratt til å skaffe gode avtaler for gruppen og for enkeltutøvere, har ryddet opp og hjulpet både trenere og utøvere når de har rotet det til for seg. På mange måter en farsfigur for unge trenere og utøvere. Han er stadig synlig og bidragsyter i miljøet selv om egne barn har lagt opp.

Han var initiativtaker til etableringen av Sognsvann Snøpark og med det sørget han for at tusenvis av barn og unge samt har hatt anledning å lære seg å gå på ski i nærmiljøet. Ikke minst sørget han for å få i stand snøproduksjonsanlegg – noe som har gitt betydelig utvidet bruk av anlegget i snøfattige vintre.

Knut har bidratt mye på Team Kollen i mange år. Det omfatter organisering, vært med på samlinger og renn – og ikke minst på smøresiden.

Han har også stilt opp for Skikretsen nå de har trengt å låne Snøparken. Spesielt med tanke på arrangering av Fakkelmarkeringen for Ungdoms OL denne vinteren.