August + Snø = Torsby

Ny samling i Torsby med junior/senior, august 2014. Det går mot sluttet. Testrennet er vel blåst, tider tatt, ski byttet, mat spist og mange treningstider brukt. 

Jr Sen TORSBY aug14

 

 

Galskap, tenker noen. Genialt, mener andre. For den uinnvidde. Torsby, et sted Gud halveis glemte, rett over grensen til Sverige. En liten halvharry by med et fantastisk treningsanlegg. Vi snakker for mange idretter. Her kan det padles, sykles, løpes, skytes og ikke minst kan man gå runde på runde på ski – året rundt! Tunnelen gir mulighet til å gå på ski mens andre bader.

IMG 5014

Tunnelen er unik! – To spor – to innganger – felles runde

IMG 5010

 

Ypperlige treningsforhold!

Senioravdelingen kom onsdag. De har kjørt mye og hardt i regi av Hans Kristian og Eirik. Juniorgjengen trillet inn til første økt halv ti lørdag morgen. Jostein har kontroll på de. Tilsammen 23 løpere, 3 trenere og oss som støtter opp rundt og forsøker å hjelpe til med logistikk og godt humør.

IMG 5008

Bård (jr) – ble umulig dette med fellesbilde- alle er alle steder alltid samtidig….. umulig for en fotograf

Søndag gikk frokostalarmen kl. 07.00. Testrenn i tunnelen før andre gjester kommer. Det er alltid best slik. LYN SKI har vært på plass med junior/senior avdelingen i Torsby hvert år siden tunnelen åpnet for 9 år siden. Knut har fremdeles kontroll, herlig.

IMG 5025

Bakkemannskap: jr. trener Jostein, Knut, seniotrener Eirik, seniorløper Fredrik

Jentene gikk 3 x 3, junior gutter 4 x 4 og senior 5 klassisk og 5 skate, foruten Joar da, som staket over skaten. Nå spises det, så hviles det, så spises det litt til før siste to timers økt. Juniorgjengen kom ikke før til lørdagen, med med et kompakt opplegg rekker de mange økter, mye mat, hvile og testrenn. Vi snakker effektivtet!

IMG 5021

Så tørkes det litt, riktignok i regn – men pytt pytt

Vel blåst utenfor tunnelen kunne Hans Christer (senior) kort konstantere at han var litt sliten. Og med et godt glis ble det summert med Jostein at samlingen må ha vært god. Man reiser da ikke hjem med friske ben!

Når gjengen ruller hjem til tigerstaden i kveldingen – går det tre uker, og vips er de tilbake. Mer snø, mer tunnel og mer trening!

OG FOR DEN SOM LURER PÅ HVA NOE AV DETTE GÅR UT PÅ. Her er en av Hans Kristian sine filmer – løping (kun seniorgjengen): https://www.youtube.com/watch?v=jNLe40gXR3Q

/Annik