Birken i ung og voksen variant

Det er ikke alle klubber forunt å sende av gårde over 80 løpere til ungdomsbirken og godt over 30 løpere til birken. Heia LYN SKI

For ungdommen er dette en solid sosial helg. Vi reiser opp fredag, er sammen, kjører langtur lørdag, forbereder renn, smører ski, spiser mat, spiser godteri, veier sekker, og går renn søndag før alle stimer i køen tilbake til byen.

Med leie for et hundretalls LYN SKI folk på Birkebeiner Appartments, godt over et halvt hundre på Lillehammer Fjellestue og noe tilsvarende fordelt på Novasol hytter på Sjusjøen – er vi godt bebodd. Det fungerer godt.

For de eldste, med Mosteråsen i spissen, som skal knuse alle på birken er logistikken litt mer opp og ned i lørdag – søndagsformat etter eget forgodtbefinnende.

Gratulerer til Axel Wedum ,gutter 14, som vant sin klasse, det gjorde også Marikken Eidslott i klassen for funksjonshemmede. Ellers et hav av gode prestasjoner, både hos ungdommen og i birken.

Takk til en fantastisk gjeng foreldre som alltid bidrar og et knippe glade trenere som brukte av sin tid og heiet frem sine disipler.

Vi har samlet litt bilder her og der fra ungdomsbirken. Dette ligger på Flickr – https://flic.kr/s/aHBqjAwqCN