Voksentrening er igang!

Bli med! Kl. 18.00 – 19.00. Oppmøte i Snøparken. Er du skileikforelder får du et forsprang på en økt! Voksentrening har økter mandag, , onsdag og torsdag – 18.00 – 19.00. Du går på så mang økter du bare vil og orker. Påmelding i systemet HER

 

 

Voksentrening hele sesongen!

Vi starter friskt i kveld, uke 42, med første økt. Deretter vil det være treningstider mandag, onsdag og torsdag. Tid: 18.00 – 19.00. Dette er barnas treningstider, skileik- og barneteam dager. Dere kan trene en, to, tre eller alle dager. Når det måtte passe dere! Oppmøte: Snøparken der barna starter.

Treningen er åpen for alle voksne i LYN SKI. Det blir korte løpeturer, stafetter, intervaller, enkel spenst trening og teknikk trening når snøen kommer.

Her trener vi uansett nivå. Målet er økt treningsglede og god helse! Trenger noen et dytt opp av sofaen, da er dette noe for deg. Har du alt begynt å trene, men synes intervalløktene er vanskelige å få gjennomført, da er dette noe for deg. Har du sendt ungen din på skileik og kommet på at du kanskje selv har lyst til å klare å følge med poden på en skitur om få år, da er definitivt dette noe for deg!

Vi har tilbudt voksentrening gjennom flere sesonger, med stort hell. Nytt i år er at vi kjører voksentrening absolutt hele sesongen, fra uke 43 til uke12. Og – alltid mens barna trener!

Vi sier til dere, som vi sier til barna – skigleden kommer med ferdighetene! Vi ønsker alle velkommen til mye treningsglede og et stort godt klubbmiljø med treningstid og rom for alle!

Hilsen Voksentreningen i LYN SKI

Lurer du på noe – ta kontakt!

post@lynski.no