Bli med på SkiVM 2011

Bli med på SKI-VM 2011

Ski-VM 2011 i Holmenkollen blir den største begivenheten for oss langrennsinteresserte siden OL på Lillehammer i 1994. Bli med! Dette skjer i vårt nærområde og vi får en unik mulighet til å vise frem Oslo som langrennsby. Vil du stille som funksjonær – les mer! Dette er en dugnad for langrenns-Oslo, ikke for Lyn ski, men alle klubbene er oppfordret til å rekruttere funksjonærer blant sine trenere, oppmenn og foreldre. BLI MED!

Rennledelsen i VM 2011 ønsker massiv støtte fra langrennsklubbene i Oslo. Benytt muligheten til å oppleve VM fra innsiden, treffe kolleger fra andre klubber, motta flott klespakke, kurstilbud og nyttig erfaring. Meld deg som funksjonær og hjelp rennledelsen til å gjøre VM 2011 vellykket! Se vedlegg 1 og 2 med informasjon om VM 2011!

Informasjon:

Vi i Lyn ski er bedt om å stille med 32 funksjonærer til langrennsøvelsene (inkl. kombinert) under prøve-VM 2010 og VM 2011: 20 i løypene, 7 på stadion, 2 ved smøreboder, 1 i sekretariatet og 2 til tidtaking (for mer informasjon om de ulike rollene se vedlegg 2). Team Kollen stiller egen løypepatrulje, og er ikke med i denne vervingen på klubbnivå.

Rennledelsen i VM 2011 gjennomfører kursing av de deltakerne som melder seg på, så man får bygget opp faglig kompetanse inn mot arrangementene. Rennledelsen ønsker derfor å ha en viss stabilitet i rekkene. Flest mulig av de som melder seg bør kunne stille på prøve-VM i 2010 (2 dager) samt på halvparten av dagene under VM 2011 (gjelder langrennsøvelsene). Det vil ikke bli arrangert andre skirenn i Oslo under VM 2011 eller store renn som Norges Cup, junior-NM eller Hovedlandsrenn.

Dette er en flott mulighet for oss i Lyn ski til å bli kjent med nye Holmenkollen både til trening og renn. Og en flott mulighet for deg til å oppleve VM på nært hold som funksjonær. Dette er en mulighet du aldri vil få igjen!

Meld deg på nå!

Send en e-post til line@hoydal.net og gi beskjed om hvilken funksjon du ønsker (løype, stadion, smørebod, sekretariat eller tidtaking). Portalen til VM 2011 for registrering er nå tatt ned og påmeldingen skal skje via klubbene. Hvis du allerede har registrert deg, så send meg en e-post og gi beskjed.

Ikke gå glipp av denne muligheten. Gi beskjed til meg så raskt som mulig!

Hilsen Line Telje Høydal

Styret i Lyn ski

Mer informasjon om Ski VM 2011:

Vedlegg_1-_InfoVM2011.pdf

Langrenns-Oslo_p_ski-VM-2011.pdf