Det går mot snøproduksjon – hjelpende hender?

Flere som vil hjelpe oss så vi virkelig kan trene på snø og med ski 🙂

Her er melding fra kanongjengen:

Det er ventet kulde til helga, men det ser ikke ut som det blir kaldt nok før lørdag morgen. Vi satser derfor på å starte opp tidlig på morgenen, med første vakt kl 0700.

I forrige periode fikk vi produsert ca halvparten av det vi trenger for den lille runden, og siden det har dessverre en del smeltet. Dersom værmeldingen holder (ned mot -8 grader) så produserer kanonene mye, så vi kan få tatt igjen det tapte. Det ser ut som om kulda ikke varer lenger enn til tirsdag, så vi setter opp vakter frem til det i første omgang.
ER DU NY TIL DENNE POSTEN, OG HAR MULIGHET TIL Å BIDRA – TA KONTAKT DIREKTE MED OSS: Per Kristian Gjermshus, tlf: 920 86 292   eller Johny Norland, tlf: 90 60 85 55
Husk: Det vil ikke være behov for noe kunnskap om hverken å starte opp eller å stenge ned utstyret for å kunne håndtere disse vaktene. Dersom noe skjer er oppdraget å ringe etter bistand.
Generelt om Dugnadsvaktene
Oppgaven består i å følge med på at anlegget går som det skal, og følge med på at ikke noen kommer for tett på det. Dette betyr at de aller fleste dugnadene er ganske fredelige. Dugnadsvakten har tilgang til Bua i Snøparken, og her er det satt opp en trådløs router med internettilgang.
På nattevaktene er det også mulighet for å sove litt, og sjekke at ting fungerer som det skal ca en gang i timen.
Behovet for vakter er som dere ser i forespørselen over, utenfor ordinær arbeidstid. I arbeidstiden er det driftsavdelingen til Idrettshøyskolen som følger opp anlegget. Dette betyr at vi fremover kommer til å sette opp følgende vakttidspunkter:
Mandag – Fredag Vakt 1 (17 – 20) , Vakt 2 (20 – 23), Vakt 3 (Nattevakt 23 – 07)
Lørdag – Søndag Vakt 1 (07 – 11), Vakt 2 (11 – 15), Vakt 3 (15 – 19), Vakt 4 (19 – 23), Vakt 5 (23 – 07 Nattevakt)
Vi håper der har mulighet for å stille opp til dugnad, og krysser fingrene for at væremeldingen holder, så vi får gjennomført de planlagte vaktene.
Med vennlig hilsen
Snøkanongjengen
Johny Norland          Per Kristian Gjermshus
90 60 85 55              920 86 292