Dette må vi skrive hjem om

Flagg gjeng

Kjære små og store, som lurer på hvordan sommeren kan arte seg for en satsende skiløper. Uten snø, uten løyper og skismøring, uten ski! LYN SKI, landets største skiklubb, har et solid knippe satsende løpere. Mange junior og mange senior. Da går ikke sommeren til spille med solbading og feriemodus. Her trenes det, og det trenes hardt.

Heldige de som kjenner Knut. Han har nemlig hytte i Tvedestrand og er genuit opptatt av LYN SKI med seniorgjengen i særdeleshet. Det nyter mange godt av, år etter år. Tradisjonen tro, inviterer derfor Knut hele seniorgjengen ned til sitt paradis. De som kan, stiller, Alle som stiller, trener hard. Alle som trener hardt segner hver dag om et par ganger med melkesyre i hvitøyet. Formålet: å bli bedre på ski i et godt miljø. Bak hele gjengen, sammen med Knut, pisker Jostein løperne rundt. Vår hovedtrener på junior-senior. Ingen slipper unna.

Knut Sørlandssamling

Knut – i Tvedestrand!

Så dere forstår, når mange av oss lurer på hvor sommeren ble av og barna nyter siste sommerferiedel og kanskje leter etter stragegier for et politisk innlegg for lengre ferier, har vår seniorgjeng det travelt med å bli så gode at de kan innfri alle våre ønsker om gode resultater. I fjor tok de NM gull i stafett på herresiden. I år, venter vi spent.

Jostein summerer dagene – og vi følger med !

Dag 1

I løpet av føremiddagen kom seniorane nedover. nokon køyrte ganske mykje lenger enn andre, men alle kom seg ned til Knut Nævestad sitt paradis.

Dagens økt var ein rundtur i området på rulleski, nydeleg treningsvær og fine vegar. Alle gjekk 37 km, medan dei som gjekk lengst passerte 5 mil.

I kveld har me spelt kort, sett på teknikk og gjort oss klare for morgodagens to økter. Me gler oss

Dag 2

Dagen starta med blå himmel, sol og 10 grader. Perfekt treningstemperatur. På dagens 1.økt stod 5x6min på planen. Den vart gjennomført på ein flott kupert grusveg, med avslutning på sti. Tydeleg at utøvarane har gjort jobben i sommar! Etter økta, vart det sove og ete.

2.økta besto av løp og basis-styrke. Etter oppvarminga vart det køyrt sirkeltrening, med mykje innslag av koordinasjon og motorikk! Dette er utruleg viktig for å utvikle teknikken.

Vil og anbefale alle om å søke opp lynskisenior på instagram, for å få eit innblikk i det me driv med.

død pa svalberg KNUTsamling dag 1 1 Knutsamling dag 1 2