Dugnad Snøkanon

Snøproduksjon i Snøparken, bli med på dugnad!

For å gi barna best mulig treningsforhold i Snøparken gjennom hele vinteren, er vi avhengig av å produsere kunstsnø som kan sikre en lang og god skisesong i Snøparken.

Forholdene for å kjøre snøproduksjon er bedre desto kaldere det er, og det bør være minimum 2-3 kuldegrader før vi setter i gang.

Siden vi er avhengig av gitte værforhold for å kunne produsere snø er vi avhengig av å kunne innkalle til dugnader på ganske kort varsel. Vi ønsker derfor å få med flere som kan ta en økt i snøparken som snøkanonvakt i noen timer.

  • Man behøver ingen forkunnskaper for å være vakt, man skal kun følge med at produksjonen går som den skal, og varsle på telefon dersom noe går galt.
  • Man har en vaktbod, hvor man kan sitte godt og varmt inne og f.eks ta en kveldsøkt på PC’en eller lese en god bok, i boden er det trådløst nett som man kan koble seg opp til.
  • Dette er også en glimrende anledning til å ta noen runder på ski i snøparken når vi har fått litt løyper her.
  • De fleste vaktene er tre-fire timer på kveldstid i ukedagene samt noen helg og nattevakter. På nattevaktene er det mulig å sove litt, med en sjekk på at alt går som det skal noen ganger i løpet av natten.
  • Når det er gode forhold for å produsere snø, sender vi ut en oversikt over hvilke vakter vi har behov for å fylle opp, og ber om en tilbakemelding på om hvem som har mulighet for å ta hvilke vakter. Deretter forsøker vi å dele ut vakter til de som har anledning.

Vi håper flere har mulighet for å kunne stille som snøproduksjon vakt en økt eller to, så får vi fordelt jobben ut på mange?

Vennligst send en e-post til: sno.lynski@gmail.com med navn, epost adresse, telefonnummer og gjerne navn og alder på barnet som er med i Lyn Ski, så snart som mulig.

Vennlig hilsen

LYN SKI

 

Kontaktinfo Snøkanon:  Per Kristian Gjermshus, tlf: 920 86 292