Endringer i LYN SKI

 

Eirik IMG 2545

I dag ble det offentlig gjort at vår daglige leder Eirik Myhr Nossum er ansatt av Norges Ski Forbund som ny landslagstrener. Han skal jobbe på herresiden med sprint og allround – lagene

Dette er en stor anerkjennelse av Eirik sin treningsfaglige kompetanse og gode menneskelige egenskaper. Lyn Ski kan være stolt av at vi har ansatte i egne rekker som kvalifiserer til slike oppgaver og at vi har lykkes i å utvikle både trenere og løpere til toppnivå . Vi takker Eirik for alt han har bidratt med i de årene han har vært hos oss – og ønsker ham lykke til som trener på øverste nivå i langrenns Norge.

I denne forbindelse kan vi gledelig meddele at Annik Bjørndal blir vår nye Daglig Leder i Lyn Ski etter Eirik. Hun har lang erfaring med arbeid i frivillige organisasjoner og har også vært en av klubbens største bidragsytere gjennom mange år. Slik får vi inn en erstatter som kjenner Lyn Ski bedre enn de fleste.

Styret vil jobbe videre med å styrke den Sportslige delen og ser på flere løsninger som en konsekvens at Eirik nå slutter.

Styret