Et fantastisk år for 2003-jentene

2003-jentene i Lyn Ski er en stor og fin gjeng som koser seg sammen på trening, renn og turer. Med fokus på det sosiale har gruppen vokst i takt med at resultatene har blitt bedre og bedre.

Birken J2003

Fra å være en av de minste gruppene i Lyn Ski – hvor få hadde lyst til å gå renn – ser vi nå at disse jentene ofte har flest deltakere i sitt årskull i ulike ski-, løpe- og sykkelkonkurranser.

Oppmennene Aage Hagen og Eivind Eidslott har fulgt gruppa i mange år. De gir dyktige trenere og entusiastiske jenter æren for det gode miljøet.

– Våre gode trenere legger til rette for morsomme treningsøkter som passer for alle. Det har svært mye å si for miljøet, sier Eivind.

– Det virker som om jentene setter stor pris på å møtes utenfor skiløypene, også, sier Aage.

Gruppa har hatt stor suksess med pizzakvelder, morgensvømming på Frognerbadet, duell mot Røa-jentene på Ivar Formos Minneløp (etterfulgt av fotballkamp og pizza) og fellesturer til ski-Birken og løpe-Birken. Etter at hele 16 jenter fra gruppa stilte til start på ski-Birken gjennom Lyn Skis fellesopplegg, bestemte 2003-gjengen seg for å arrangere en fellestur løpe-Birken, også. Da ble 13 jenter med på hytteturen og løpet.

– Det var artig å se at den avanserte konglekrigen lørdag kveld var like humørfylt og intens som stemningen under premieutdelingen ved Håkons hall, sier Aage.
Birkenåret ble avsluttet forrige helg. Da stilte sju av 2003-jentene på startstreken og fullførte dermed Birken-trippelen. Alle jentene kan være meget stolte av sine prestasjoner.

– Nå gleder vi oss til en ny skisesong og et godt samarbeid med 2003-guttene, avslutter Aage og Eivind.