Flere funksjonærjobber ledig til årets store løpseventyr!

Et knippe med funksjonærer fra Nordmarka Skogsmaraton 2017

 

Mange av Lyn Skis medlemmer har meldt seg til tjeneste under kommende Nordmarka Skogsmaraton lørdag 16. juni. Vi har behov for ytterligere 50 funksjonærer og spesielt flere personer til å betjene drikkestasjoner på hel og halvmaraton. Mange funksjonærer betjener de samme stasjonene hvert år og tilbringer noen morsomme timer i marka gjerne sammen med familie og Lyn Ski venner.

Før startskuddet går kl. 09.00 lørdag morgen, trenger vi også noen som kan hjelpe til å rigge opp start og målarena ved klubbhuset. Vi gjør litt av jobben fredag kveld mens hovedinnsatsen skjer tidlig lørdag morgen. På ettermiddagen kommer et nytt team som hjelper til med å rigge ned.

I start og målområdet ved klubbhuset er det mange ulike oppgaver som skal utføres gjennom løpsdagen (3-4 timer for de fleste oppgavene).

Vi har også behov for å rekruttere nye løype-merkere for fremtidige løp. Dette er en oppgave for de som virkelig er interesserte og fordrer at man bruke fredag før løpet til dette. Grundig «på jobben» opplæring vil bli gitt av nåværende løype-merkere.

Dersom du allerede ikke har registrert deg som funksjonær til Nordmarka Skogsmaraton kan du velge oppgave i følgende Palisoft lenke:

http://palisoft.no/pmdb/?arrid=3591

Og husk at alle funksjonærer får gratis NSM 2018 trøye.

 

Mer info:               www.nordmarkaskogsmaraton.no