Gnistrende renn med LBM 2018!

Gradestokken krøp nedover og nedover etterhvert som man rullet lenger inn i Sørkedalen, og til slutt vaket den rundt de tyve. Etter litt betenking og et hakk varmere fikk senior og junior lov til å gå. Resten ble lagt på vent for en times tid. Så absolutt fornuftig av rennledelsen.

Grensen er minus 15 for 16år og yngre. Vi vet ikke helt om vi var der hele tiden, men ganske tett ved. Det gikk strålende å ha renn! Bare blide fjes, og utrolig mange stolte og glade barn. Her er det mestring i mange former.

Vi vet det, spesielt hos de aller yngste, var tilløp til sommerfuglekolonier i ulike mager før dagen. Og enda til ble det skikkelig kaldt! Men, de kom – de gikk – og de kunne stolt reise hjem med premien sin!

Gratulerer til alle debutanter! Selvsagt gratulerer til de aller raskteste – det er alltid morsomt. Og – igjen, det aller viktigste – skigleden som ynglet seg gjennom sporet. LYN SKI var desidert største klubb. 22,5 prosent av alle påmeldt var nettopp LYN SKI. 197 løpere fra samme klubb er mye å skryte av! Det ble undret over speakeranlegget om det tidvis var et klubbmesterskap –

Takk til Sørkedalen IL for et flott arrangement og blide funksjonærer. Vaffelpressen gikk med stormskritt og reddet mange kalder sjeler. At vippsen gikk ned ute, ble det ikke felt tårer over. Takk også til løypevakter som var svært flinke til å heie – på alle!

Et lite knippe bilder – og noen flere i albumet til LBM2018. Heia LYN SKI

https://lynski.no/bildegalleri/lbm-2018/

…og den som fryser på beina, bør ønske seg slike…. vi var flere i «pæleklanen»