Gratulerer LYN SKI, igjen!

IMG 9899

Vi ønsker å gratulere oss selv. LYN SKI var desidert største klubb. Nesten 5% av alle løpere var LYN SKI. Vi hadde med oss 117 til start i dette herlige vintereventyret av en skirenn. 

 

Vinnere på alle kanter og bauer

Med mange løpere følger to fantastiske resultater; en enorm bredde innsats og mange vært gode resultater. Jenter 2003 slo til igjen. Hele 7 av jentene tikket inn blant de 30 beste. I klassen stilte 276 løpere! Tirill tok nok en pall plass, med en fantastisk 3. plass i dette store rennet. Tett fulgt av sine gode venninner.

TIRILL PA PALLEN

Tirill, J03, på pallen! Dette er en stor bragd!

 

Gutter 12 skrev verdenshistorie

Størst av alt var gutter 12, vår herlige gjeng med 2004 gutter. Dette var årets debutantklasse. Vi stilte med 36 gutter. Det har aldri før vært så mange fra samme kull og klubb til start i dette rennet. I noe renn, vil vi tro (foruten Klubbmesterskapet vårt da). Gutta bodde på Mesnalia, de som har fulgt litt på web og facebook har fått med seg hvilken fartsfylt herlig helg vi fikk der, inkludert skirenn. Neste år overlater vi Mesnalia til 2005 kullet, det er bare å begynne å glede seg. Vi nevner: god mat, godt stell, herlig hus, tubeaking, scootertrekk, 60 hester i stallen, låvemiddag. 

IMG 9892

Et knippe G04 i akemodus på Mesnalia (Sjekk også filmene fra akingen på FB siden vår!!)

Aking g04

 

Opplading med scottertrekk og timesvis med aking fungerte godt. G2004 hadde 5 gutter innenfor de 30 beste. I G12 var det 360 til start!!! Det er enormt mange. Vi dekket listen godt og det er vi stolt av. Neste år blir kampen å jobbe seg opp en plass eller to fra eget ståsted. Men før det, blir det mye trening! Vi gleder oss alt.

G04 gikk U Birken 2016

Glad gjeng etter målgang! 

 

UngdomsBirken – for den som lurer

Rennet er, som nevnt, landet største skirenn for ungdom. Med ca 2500 til start er det en rekord det er vanskelig å slå. Klassene som starter er 12-16 år. Løypa er fin og fartsfylt. Fra stadion på Sjusjøen går løypa litt innover i en sløyfe på ca 3km, deretter tilbake over stadion og nedover retning Birkebeinerstadion. I bunnen venter noen kilometer i lett kuppert terreng. En bit som kan være tung nok om man er sliten. Derfor har vi også to LYN SKI stasjoner der med påfyll av cola og muntre tilrop. Målgang er på Birkebeinerstadion. Også der har vi LYN SKI base med seil, velkomstkommitee og det hele. Dette er et renn som passer for alle! Sosialt, hyggelig, samling, og et godt renn. De som opplever de ”vanlige” 2 og 3km intervalløkt-rennene som litt i overkant, vil kunne kose seg nedover løypene her. Dette er en fantastisk start på et godt voksenliv med eller uten turrenn på agendaen!

IMG 9968

Debutanter i J04 klare!

Tyra intervjues

Her intervjues vår Tyra i J14 før start

 

Takk igjen

Det gjør seg alltid med litt takk mot en skriblende slutt. Vi har verdens beste trenerteam i klubben. Flere var med opp og heiet frem løperne våre. Med gode løpere følger også gode foreldre. Det var dette med epler og stammer. På stadion var det mange hyggelige å treffe, og vi vet at det i Mesnalia var god stemning blant alle utskremte voksne. Og så takk til alle løpere som stiller. Det er virkelig herlig å se. Vi tror at felles bildet som vi tok på stadion lørdag taler sitt. Det var vanskelig å ikke legge merke til at LYN SKI var på tokt for å pepre løypene i årets utgave av Ungdoms Birken.  Heia LYN SKI

 

Og så litt  ymse glimt for den som lyster: 

start birken

alltid stemning dagen før – før start – før alt!

BIRKEN

og når dagen kommer – står Startskiltet slik det skal!

 

startomradet ubirken 2016

alltid hektisk, alltlid vondt å smøre, alltid steming!

 

jenter 2002 til mat II

Og sosialt – her J14. Lørdage kveld disket mødrene Ruth Anne, Berit og Jannicke opp med middag i to bevertninger. Først jentene, så foreldrene!! Makan til service!

 

IMG 9871

Mesnalia, vertskapet Kristoffer – med G04 pappa og filmsjef Svein på LYNX scooteren!

 

IMG 9906

 

IMG 9911

Den store dagen, ut vinduet kl. 0630 på Mesnalia

IMG 9916

 

IMG 9969 IMG 9971

 

IMG 9986

Morris G12 i fint driv

 

IMG 9988

Mer G12, Eirik i front og Axel tett på

 

Oscar klar

Oscar spent og klar. Mamma Marit har kjørt rett til stadion for å holde saft/heia post før kraftgata sammen med en solid bukett mammaer og pappaer. Her trer hele støtteapparatet i kraft. Heldige vi med så mange!

 

IMG 9899

En god ting kan godt gjentas. HEIA LYN SKI – dette er banden som gikk årets Ungdsoms Birken! G r a t u l e r e r !

 

/A