Hemingstafetten for liten og stor!

IMG 0028

To LYN SKI  lag på rad… pluss 11 til…..

Vinterens herligste stafett! LYN SKI stilte med 13 lag. Igjen dominerte de hvite troppene alle løyper og sløyfer. For den som ikke kjenner konseptet: Ett lag, seks løpere i ulik alder (mix av 11-12 år, 13-14 år, 15-16 år og voksen). Hele laget starter samtidig. Laget går ikke fortere enn første løper (yngste). Etter 1 km «hopper yngste av», etter enda en km «hopper nest  yngste av». Og slik går det gjennom hele løypa. Hardt for siste kort i kabalen. Nøyaktig en time etter første runde, som er klassisk, stiller laget opp på nytt og går skate. 

For oss som vimer rundt i løypene og heier er det et underlig og artig skue. Små tasser suser forbi i vill fart med tidvis hesblesende voksne etter seg. Ett sted styrter 4 løpere fremover, mens i en annen løype farer 2 forbi. Og slik fortsetter det til alle er i mål. Med tradisjonelle staute kulisser som Holmenkoll anlegget da faktisk er, gir det en flott ramme til hele kalaset. 

Lurer du på hvordan det ser ut. Sjekk facebook siden til LYN SKI. Der ligger det en filmsnutt nettopp herfra. 

Her noen glimt!

IMG 0011Cathrine sjekker troppen

 

IMG 0013

Synne går først ut for denne gjengen!

 

IMG 0017Familien Køste Systad stilte med søskenbarn lag! Her intervjues Tora Køste av speaker

 

IMG 0018

Lag 1 – kom nesten opp til pallen – 

IMG 0024

Aksel tok ansvar for mor og far, som gikk bakers! 

 

IMG 0025

Ett lag (tro det eller ei, uhyre vanskelig å få tatt lagbilde av alle. Kaoset er tidvis heftig. Og når alle har funnet alle og ting roet seg – er man ute i løypene og heier). Her er i hvert fall Ola T, Herman B, Elisabeth T, Axel V, Jørgen B.O og Theresa F.

 

IMG 0030

 

IMG 0031Vel blåst. Espen, Olav og Mikkel. To siste var på samme lag.