Gratulerer! – sterkt på Gålå

Vi må bare bøye oss i skisporet, ta av oss lua og gratulere team junior men fenomenal innsats i helgens Gålåsprint. En sterk og stor delegasjon markerte LYN SKI og våre sponsorer godt i løypene.

Gratulerer med solid og sterk seier til Tuva i jenter 17. Etter fulgte Ingvild (7), Gjendine (9) innenfor de 10 beste. Fredrikke rett bak (12). Ekstremt sterkt. Abigail skal vi også nevne. Hun kommer sist, men det skal letes lenge langt og lengre etter en sterkere innsats. Abigail begynte på ski for to sesonger siden – rett fra USA. Hun lar seg ikke skremme av noe, alltid like blid. Med mot og iver har hun nå forbedret seg med 4 minutter siden HL2019! Tenk for en gjeng, med et spenn fra landets beste 17 åring til en ihugga nykommer!

Menn 17 lente seg også frem med tre på topp 10!! Morten nr 2, Niklas (7) og Emil (9).

Hos Menn 18 tok Petter inn topp 10, mens Theresa tikket inn til en god 11. plass

Menn 19/20 har en beintøff konkurranse. Med 114 til start i klassen er det mye kamp – og vanskelig å nå opp. Gratulerer til Bastian med 17plass og Viktor på 38. Igjen – sterkt når svært mange er med.

Ikke nok med alle topp ti-ere, men lørdagen hadde vi hele 5 løpere videre fra prolog, hvorav 4 jenter. Et beskjedent antall tenker du? NEI, det er faktisk Mange!

Å ikke nevne alle løpere er selvsagt bortimot en stor synd. Vi hadde med flere – og vi er stolt av at vi har så mange som faktisk blir med og bryner seg når verdens beste skiungdom stiller til start. Det er ingen selvfølge at man våger nettopp det. At ikke alle kommer topp 10 er en selvfølge, men innsatsen er like god, det vet vi. Alle er, på trening og renn, viktige løpere i et sterkt lag. Tenk så kjedelig det hadde vært å alltid være beste og alltid måtte trene og være på samling alene! Heia LYN SKI. Stor takk til et solid trenerteam som alltid er med – foruten et ihugga smøreteam og resten av støtteapparatet. Ingenting gjør seg selv!

Fantastiske forhold på Gålå. Sol – glitter og skiglede!