Gratulerer til store og små LYN SKI løpere

Og gratulerer til støtteapparat og våre eminente smørere som fikk klistersmøring til å bli en ren kakepynting! Et vel overstått Lauritz Bergendahls Minneløp i Sørkedalen. Vi var mange – med 128 LYN SKI løpere til start! Det ble mye rødt, hvitt og blått – og et yrende liv rundt teltet vårt. Strålende himmel, hvit snø – og masse masse GODFØLELSE i sporet og SKIGLEDE! 

IMG 7121

Et knippe gutter 04 etter målgang (noen hadde gått) med trenerne Sigrid og Gaute

Rundt teltet vårt stod kransen av smørebenker med hyggelige smørere som hjalp store og små. Geir hadde tatt ansvar for gode råd til web i forkant og Ola hadde tauet inn en hel perlerad av glade smørere. Det gikk i klister og etterhvert tørrvoks av det mye slaget. De fleste fikk feste!

IMG 7078

Geir hjelper til – Frode og Margrethe er på tur, mens hvem den blå er vites ikke!

Så gikk det i ett fra start til mål. Store løpere, og så kortere og kortere – helt frem til de aller yngste med start et sted før kl. 15.00. Når jenter 9 skulle inn i startventen formelig krydde et av hvite LYN SKI dresser – man trodde nesten ikke det var andre å se! 

Dagen ga os en klassevinner med Kristin Halvorsen i Kvinner Senior. Tett fulgte  Melinqa M Magulas med sin andre plass i samme klasse. Fredrik Schwenke tok en andre plass i Menn senior og Pia Stangeby var på pallen som nr tre i jenter 13. GRATULERER også til ALLE andre løpere – som gjorde en strålende innsats! GODFØLELSEN er det viktigste!

IMG 7099

Et par G2004 i aksjon opp siste bakke!

IMG 7050

Jørgen, Ulrik og Ola smører ski!

IMG 7058

Mie til start

IMG 7072

Hands on!

IMG 7076

Litt diverse gutter fra ulike alderstrinn.

IMG 7080

Et knippe jenter 2002

IMG 7083

og j02 enda en gang!

Flere bilder i galleriet – se under rød linjemeny – bilder.

Takk for en strålende renn og velkommen til KM neste helg (husk frist i morgen mandag 7. januar)

/Annik