Gratulerer til Tirilll og alle 2003-02 løperne i dagens UHR

TIRILL

Tirill til seier i Ungdommens Holmenkollrenn 2016, jenter 13

Dette ble en øvelse litt utenom det vanlige, i det minste utover dagen. G03 startet friskt og Gustav overbeviste med en 10. plass av 244 gutter til start. Linus inn til 41 og Kristoffer 61 i samme klasse. Godt gutter! SÅ kom JENTER 2003 – og hold dere fast! De feide sporet og banen og sveisen av de fleste. Tirill gikk av med seiren. Bak kom Nora på 5. plass, deretter Fredrikke og Christina på hhv 9. og 10. plass, Gjendine inn til 19. plass og Tuva på 28. Også Pernille, Elisabeth og Emma gikk den tunge løypa frem til mål. Hos jenter 13 var det 209 til start. LYN SKI stilte i en klasse for seg her!!!

Så kom mer snø.

I G02 var det stort sykdomsfrafall, men av 266 til start gikk Kornelius inn til 29. plass og Trym til 49 og Jørgen fulgte på litt lenger bak. Godt jobbet i tunge spor og værskifte.

J2003

Jenter 13 – med trener Tor Eirik som er en basun i løypene!

Til slutt gikk jenter 2002. Vi ble stående litt igjen med følelsen av at toget var gått, og det hadde det muligens også.  Tåka lå så tett at det var vondt å se fra den ene- til den andre siden av skisporet. Å se hvem som kom «inn i» Hellnerbakken, var bare å glemme. Vi testet ski og trodde de satt, bare for at det overhode ikke fungerte når starten gikk. Det snødde tett, så vips ble det litt varmere, noen regndråper og så opphold. Mix og rot fra ende til annen. Ingen løyper igjen, men mange hull der flere hadde vært nedpå. Anlegget gikk ned og speaker ble stille. Som et aldri så lite varsel om at det kanskje skulle bli godt å komme hjem og heller glede seg til morgendagen! Det ville seg ikke. Best av alle her var Margrethe og vi er dypt lei oss for at ikke kamera stod til filming da hun regelrett stolpret forbi og inn i mål på 10cm platåski. God stil og hun ga seg ikke!!!! Vi kunne dog konstantere at reisen hadde vært kort (ingen fly eller tog), ingen reisetid, ikke en gang parkeringsgebyr (ble henvist til langt i det blå pga mye folk), ingen så noe som helst og stillheten på stadion uten speaker og anlegg var en ny vri.Heldigvis – barneskirenn!

Og – vi klubbet inn et enstemmig hurra for 2003 kullet som virkelig viste vei i velling og spor denne snø/vanntunge dagen hvor tåka virkelig festet grepet i Kollen uten sluttspor!

20160220 143944

Jenter 2002 med trener Knut Halvor. obs – Selma mangler på bildet!

 

ELLERS om noen er i tvil – glimt fra løypene under heiajobben mens jenter 2002 gikk!

tre i taka bare take

Speider etter løper……….