Helgen summert i landets største skiklubb

pokalen

Vandrepokal for landets beste klubbinnsats på jentesiden for 13-14 åringer i Ungdommens Holmenkollrenn! Gratulerer!!!!

Ungdommens Holmenkollrenn (UHR) ble en variert fryd, men først og fremst gratulerer til Tirill med 1. plass J13 klassisk og gratulerer til alle jenter på 2003 og 2002 for beste klubb på jentesiden. Stor vandre pokal på vei til klubbhuset. Med her hører en liten ankedote. Hele gjengen av jenter fra LYN SKI hadde reist hjem, da den endelige pokalen skulle deles ut! I all beskjedenhet, var det ingen av oss som hadde tenkt på pokal som et utfall av jentenes fantastiske innsats. Heldigvis, bak i lokalet satt vår kjære Andre Menert (også kjent som speaker på Sprinten og vil også være det på Klubbmesterskapet). Han tok fornuften fanget og stilte som representant for klubben – og mottok vandrepokalen på vegne av alle våre!  Takk!

J2002 søndag

et knippe 2002 i en Holmenkollen fra en litt annen side enn dagen før!!

 

Lørdagens UHR har sin egen artikkel her på web: http://lynski.no/nyheter/3356-gratulerer-til-tirilll-og-alle-2003-02-loperne-i-dagens-uhr

I Lahti kjempet Hans Christer Holund med verdenseliten og viste hvilken fantastisk skisløper han er. På dagens øvelse sikret han en 3. plass  i Verdenscupen. Gratulerer!

På Mosetertoppen har en gjeng eldre løpere gått Hafjell skimaraton. Dessverre samarbeider ikke emit fra den type avstand i kveld, så noen god resultatoversikt kan vi ikke berette. 

I morgen stiller Simen Hegstad Krüger til start i U23 VM Rasnov 2016. Romania er vertskap for disse øvelsene uken ut og Simen stiller som en sterk gull favoritt. Lykke til!

Det er søndag kveld – og vi har fått et skikkelig herlig vinterføre i marka. Noen vil bruke marka for alt den er verd. Tyra vet vi skal gå fra hytte til hytte frem til Kobberhaugene neste helg. Mange har reist til fjells og mange skal nå følge etter. God vinterferie til store og små, hvor enn dere er. Ingen organisert trening til uken, bortsett fra G04 som har tilbud om langtur med trener Ivar.

Kommend helg reiser en stor tropp til Fauske for å gå Hovedlandsrenn, NM for 15- 16 åringene våre. Vi skal følge med! Lykke til!

Da ønsker vi alle en god uke – og velkommen tilbake med friske stavtak i uke 9.

GLEM IKKE påmelding til Klubbmesterskapet 8. mars. LINK HER: https://www.superinvite.no/#/invitation/e11943a6031a0e6114ae69c257617980 Vi lover stor stemning, verdens beste skitupper og skileikere til start, så også verdenseliten (Holund m.fl.) og alle våre andre herlige løpere!  Kafé med klubbpriser, LYNLOTTERI med flotte premier og stor skistemning med ekte skiglede! Velkommen!

GOD VINTERFERIE og LYKKE TIL våre 15-16 åringer med HLR og Simen i Rasnov!

SLIK SKAL DET VÆRE: 

trær søndag