Håkon Hjelstuen tok bonsemedalje i det Canadiske Mesterskapet i klassisk sprint!

Håkon Hjelstuen (lengst til venstre) er bare noen få cm fra å sette hele den Canadiske langrenns eliten på plass under deres nasjonale mesterskap under sprint rennet 18 Mars.

Håkon Hjelstuen er den første Lyn Ski løperen (og trolig norske løper) gjennom tidene som har vunnet en medalje i det Canadiske nasjonale mesterksapet i langrenn. Prestasjonen til 22 åringen fra Nordberg (Tåsen) er derfor intet mindre en veldig imponerende. Håkon vant prologen i løpene som ble arrangert i Lappe Nordic Ski Center den 18 mars. Håkon var sterk gjennom alle heatene , men måtte tilslutt se seg slått av to utøvere i selve finalen. Håkon som til daglig er på schoolarship ved Michigan Tech der han studerer siv.ing har imponert voldsomt denne sesongen. Tidligere i år har han flere sprint seiere i nasjonale amerikanse studentkonkurranser, men kanskje det mest imponerende var da han også fikk med seg edeltmetall i det Amerikanske nasjonale sprint mesterskapet hvor han ble nr 3 i starten av Januar!

Lyn Ski gratulerer Håkon, vi er utrolig stolte av at du går i Lyn Ski drakt under alle rennene og konkurransene i USA og Canada, men ikke minst er vi glade på dine vegner for den fantastiske prestasjonen du gjennomførte på tirsdag, samt hele din sportslige suksess gjennom sesongen 2015!