Hellesylt, snart tilbake til normalen

briksdalsbreen

Da går det mot slutten av Hellesyltuken for våre seniorløpere – og vi lover, de har løpt, de har staket, de har løpt igjen – under HK Stadheim sitt strenge regime. Og, i regimet medfølger også store doser latter og gøy. Slik skal det være!

Hellesylt trenger nok litt tid på å komme seg igjen, kanskje også området rundt. By Sprint i Hellesylt sentrum (det blir fort mange runder), en annen yndet øvelse er Stadheim spesial (en av mange): 4t klassisk staking + 30min løp opp til Briksdalsbreen. Mulig ikke alle har vært der, og selv om breen har krympet gjenno årene og kanskje ikke hestene lenger går veie opp, er den verd et besøk – varianten til Stadheim er så absolutt noe for skiløpere!

Lørdag venter Hellesyltløpet, så er gutta og jentene i havn. Med i slitet har vi hatt: Daniel StockJonas Engebret LarsenVegard VinjeAnders Mølmen HøstSimen Hegstad KrügerJohan TjelleSondre GrønvoldVetle JuliussenStian SvendbyPernille Skarpenes,Henrik Bakke og Joar Andreas Thele

Takk til Hans Kristian for fantastisk engasjement, arrangement og evig energi!

Vi avslutter med Rolf Jacobsen, Stadheims store inspirasjon i møte med Briksdalsbreen.

«Breen er en hvit rytter som er kommet til oss ute fra verdensrommet. Om sommeren svøper han sig i sin hvite kufte og sover under solen med sin hest. Om vinteren våkner han op og kjenner sig igjen. Da rider han ut over landet og løfter sin flagrende kappe med latter mot himlen og legger den lydløst ned over skog og sva, over fugler, grantopper og mauren i lyngen. Da er det de som sover og han som våker”

Joar har bursdag

Joar Thele med bursdagfeiring i blodslitet. Melkesyre i bursdagskaken!

 

mer briksdalsbreen