HLR 2015_kull 00-99_gamle glimt III

LYN SKI har hele 18 løpere som deltar i NM for 15-16 – Hovedlandsrennet 2015. Strabasene foregår i Stokke. Det rapporteres om gode skiopplevelser, mange hvite drakter i løypene og et smøreteam som overgår de store bussene! Her følger rapport fra Tore Olaf. Titt også innom Facebooksiden til LYN SKI, der faller det ned og inn raske meldinger fra HLR teamet!

bilde 3

Kort rapport fra Hovedlandsrennet fredag 27 februar:
Etter en regntung natt og tidlig morgen var det med glede utøvere, trenere og øvrig støtteapparat så været lette. Ved start slo solen gjennom og det
ble «påskevær».
Nok en gang hadde smøreteamet til Lyn gjort en fremragende jobb, – teamet i Falun har mye å lære av denne gjengen!

bilde 2

Smøreteamet som overgår bussgjengen i Falun!


Dagens øvelse var skøyting med individuell start. Lyn stilte med totalt 18 løpere tilsammen i jenter/ gutter 15 og 16, rett og slett et imponerende antall. Det ble oppnådd mange gode resultater og fin fremgang. Stemningen i hele gruppen var derfor topp. Tross mildvær og regn i forkant av rennet var løyene velpreparerte og i meget god stand, – ros til arrangøren for det! Arrangementet fremstod som godt forberedt på alle måter.Trenerne, smøreteamet og øvrig støtteapparat gjorde nok en gang en solid innsats for utøverne.

bilde 1

/for HLR gjengen – AB