Holmenkollstafetten 11.mai 2013

Og for den som synes det er greit at skiene etterhvert flyttes litt til side…. BLI MED PÅ HOLMENKOLLSTAFETTEN. Vi stiller med raske junior/senior lag, mosjonistlag – og veteran damelag. Bli med – etappene er ikke lenger enn som så – og det blir mye moro! 

VETERAN DAMER – se her:

En fantastisk skivinter nærmer seg slutten og det er snart tid for å finne frem løpeskoene igjen hvis du ikke har gjort det allerede.   Lørdag 11. mai er det Holmenkollstafetten og LYN vil stille lag i Veteran Damer ( født 1978 eller tidligere) hvis 15 løpsglade damer blir med.
Vi løper for å ha det gøy; og alle er hjertelig velkommen til å være med enten de løper superraskt eller litt mindre raskt. Er du glad i å løpe og har lyst å ha en fin dag på Holmenkollstafetten med andre løpsglade damer er dette noe for deg.   Det blir løperfest i John Colletts Alle 83 B etter stafetten for de som har lyst til det.
Lagets deltakere inviteres til en handlekveld på Løplabbet med 30 pst rabatt .
Ta kontakt med Turid på mail turid.sjostedt@nih.no<mailto:turid.sjostedt@nih.no> eller telefon 950 39 516 hvis du har lyst å være med.
Spørsmål  ? Kontakt Turid eller Inger : Inger.Hegstad.Kruger@sio.no<mailto:Inger.Hegstad.Kruger@sio.no>  eller telefon 924 92 688
Håper å høre fra deg – dette blir gøy !! 🙂
Hilsen Turid og Inger