Informasjon 1. mai

Corona, informasjon inn mot uke 19

Det begynner å lysne litt for aktivitet. De viktigste reglene å følge er:

 • Er du snev av syk, hold deg hjemme
 • Vi bruker ikke garderober eller felles utstyr.
 • Vask hender!
 • Alltid avstand, nå på en meter.
 • Grupper skal telle 5, og holde avstand.
 • Arrangement kan være opp til 50 deltagere, stadig med avstand
 • Ingen arrangement over 500 før 1. september.

Det er ventet ny informasjon med endringer om bestemmelser til uken.

Skiforbundet sider for coronaveiledning: https://www.skiforbundet.no/langrenn/nyhetsarkiv/?npid=103748&page=NSFs+koronaveileder

 

Oppstart trening

 • Junior er så vidt i gang. De trener i små grupper med avstand, basert på gjeldene regler.
 • U-team med 15-16 (2005-2006) starter opp 19. mai med to økter i uken, tilpasset gjeldene smittevernsregler.
 • Yngre u-team med hhv GJ2007 og GJ 2008 starter også opp 19. mai med en økt i uken, til passet gjeldene smittevernsregler.
 • Ordinær skitrening for barneteam og skileik starter ikke opp før i oktober, som vanlig.

 

VårRull for 2009-2012 kullene

Vi starter opp mandag. Et tilbud innenfor smittevernsreglementet, med få barn per økt, mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag. Man kan velge en eller to dager. Asfaltbanen kl. 18:00. Varighet en time. Egen info til de som er påmeldt.

 

Nordmarka Skogsmaraton 2020

Vi kan dessverre ikke bruke verken opprinnelig dato 6. juni eller første reservedato 22. august. Vi har lenge hatt håp om å kunne bruke august, eventuelt i endrede former. Dessverre ser vi at logistikken, økonomien og ikke minst usikkerheten rundt hva som vil være gjeldene smittevernsbestemmelser til høsten, gjør det vanskelig å gjennomføre nettopp i august. Ny dato er derfor 3. oktober. Vi ønsker velkommen til en skikkelig god maratonhelg som vi håper å få lov til å gjennomføre! Det blir et maratonarrangement man sent vil glemme!

 

Sommerskiskolen 2020

Her har vi et godt håp om å kunne arrangere. Om det åpnes for arrangement med inntil 200 stk kan vi fint invitere til sommerskiskolen. Ikke minst blir dette viktig i år da både Oslo sommerskiskolen og Hudøy er avlyst. Det blir selvsagt noen endringer på Sommerskiskolen med smittevern i fokus, men om det blir lov med 200 får vi det til.

 

Trysil 2020

Vi har jevn dialog med hotellet. Dessverre er det tunge tider på Trysil om dagen, men ting er i endring. Om vi kan arrangere vår tradisjonelle familiesamling som planlagt helgen 13-15. november 2020 vet vi pt ikke. Hvis regler om avstand opprettholdes, er det vanskelig å se for seg en hyggelig og god gjennomføring. Hjertet i Trysilsamlingen er nettopp det sosiale med god trening attåt. Vi holder dere informert om hva vi gjør.

 

Torsby

For yngre u-team og eldste b-team er det booket helgen: 19.-20. september

For 15-16 åringene er det booket sporplass helgen: 26-27. september

Vi håper at dette kan gjennomføres. Det vil naturligvis avhenge av gjeldene regler i Norge, Torsby ligger i Sverige. Om karanteneregler vil gjelde, er det liten vits i å sende alle våre unge til Sverige for en helg. Vi holder dere oppdatert.

 

Oslo Rulleskicup 2020

Vi håper og tror at dette kan arrangeres som planlagt i september. Vi har innledet samarbeid med Bækkelaget og Lillomarka, om ett renn hver. Mer info kommer.

 

Klubbhuset

Huset er fremdeles stengt.

 

Pannebånd og annet

Om noen ønsker seg Lyn pannebånd eller har andre Lyn produkter de ønsker å kjøpe, kontakt Annik så løser vi det. (90199869/post@lynski.no)

 

Påmelding til trening, sesong 2020-2021

Vi har åpnet påmelding for trening til kommende sesong. Flott om alle melder seg på så snart de vet at de vil med. Det gir oss bedre oversikt, særlig u-team og junior er viktig. Lenke til påmelding: https://rubic.azurewebsites.net/Public/Events/812

 

Årsmøte 2020

Vi minner om ny form på årsmøtet 2020, digitalt. Dato: 11. mai kl. 20:00. Mer info om årsmøter her: https://lynski.no/arsmote-lyn-ski/