Junior NM i Kollen

Flott innsats fra Lyn løpere i Junior NM i Kollen

Kjelsås har laget et veldig bra arrangement til tross for tåke og mildvær. 23 LYN løpere og minst like mange foreldre og støttespillere har vært i gang i Kollen. På fredagens klassisk renn tok seks av løperne Norgescup poeng (blant de 30 beste i sin klasse) mens på lørdagens fristilrenn var det fire av løperne som tok poeng.

Hele uken har det vært spenning hvorvidt det ble renn i Holmenkollen- skisporet rant bort i strie strømmer i solskinnet. Kjelsås har virkelig gjort alt de kan for å lage best mulig forhold for løperne- slik at det ble et flott skirenn. Fredag var det klassisk renn 7,5 km for K17 som korteste distanse og 20 km for eldre senior. Utfordringen var stor for smøreteam og foreldre med varmegrader og skiftende føre.

NM_mars_smorebod

Det ble mange lag med klisterblandinger før løperne gikk til start. Trening og terping i bakkene synes å ha virket- Lynløperne gjorde det jevnt over veldig bra – mange av løperne hadde sin årsbeste prestasjon og det i en sesong som LYN SKI har hatt mange oppturer. Særlig imponerende var prestasjonene i eldre junior hvor LYN SKI hadde 3 gutter blant de 15 beste! Det var Fredrik Schwencke (8), Simen Hegstad Krüger (11) og Håkon Hjelstuen (15). De andre som tok Norgescup poeng var Solveig Hegstad Krüger med en flott 9 .plass (Kvinner 17) mens Agnes Karlseng kom på 12. plass (Kvinner 19/20) og Morten Nævestad ble nr 29 (Menn 18).

NM_mars_garderobe

Lørdagens fristilrenn var innhyllet i tåke, og mange kjente nok gårsdagens løp i bena. Simen Hegstad Krüger viste igjen at han er blant de aller beste i Norge med en flott 5.plass! De andre som tok Norgescup-poeng denne dagen var Solveig Hegstad Krüger med en 13. plass, Fredrik Schwencke på 16. plass og Kristin Hjelstuen på 30. plass.

I kveld (lørdag kveld) blir det premieutdeling i rådhuset med Fabian Stang som vertskap. Søndag blir det stafetter. Vi er stolte av å være fra Oslo – selv om været ikke helt er på lag!

MT