Kanonene går!

Endelig er alle tre kanonene i drift. Det ligger et fint hvitt tåketeppe over Snøparken, som er dalende kunstsnø! Alle med hjerte i skisporet sliter litt her på nyåret, med lite snø på alle fronter. Renn på renn bli enten avlyst eller omgjort både i stilart og omfang. Vi liker det ikke. Ei heller er det snø i sikte, på noen av de værkanalene man vanligvis bruker.

Når alt dette er sagt. Kanonene får gjort mye de! Og, vi har vår lille sløyfe. Med gode kalde dager skal vi få frem flere løyper. Drømmen er et solid stabilt anlegg med nedgravd kjølesystem, som kan gi stabile forhold, uavhengig av Villsnø. La oss håpe våre politikere også blir med oss på en slik tanke. Folkehelsa holdes i hevd i skisporet!

Tross lite med snø trener vi hver dag med ski på beina. I går kom også onsdags skituppene frem! En ny gjeng med bitte små fremtidige løpere, som ynget rundt i sporet med smil og ekte treningsglede! Deretter kom MINI og Skileik- onsdagsgjengen og løypa ble peppret med småtasser i gule vester. I kveld kommer resten av klubben, med barneteam først – godt fordelt på ulike tider så alle får plass. Så håper vi bare væregudene snart forbarmer seg over oss i romslig månn så vi kan komme oss ut i marka på ski, trene fritt og vilt samt delta på alle renn som måtte komme!