KUL-tur-UKA

Kul-Tur-Uka

Sommertreningleir for kullene 1999 – 2002

Dette er også noe av det LYN SKI gjør. I uken før skolestart inviteres 13-16 åringene til samling med et variert innhold og fokus på trening – litt annerledes trening. I sin tid var det Audun Formo som dro dette i gang – og etablerte KulTurUka. Etter hvert som nå Audun har mye annet på tapetet har nye krefter overtatt – men uansett dirigering av hvem – KulTurUka forblir i LYN SKI familien. Ansvaret i år som i fjor ligger på Eirik Ombudstvedt, Marius Prestegård og Tinus Dahl. Alle sterke trenerkrefter i LYN SKI. 

KUL-TUR-UKA 2014 – MER INFORMASJON HER

For å gi dere et lite innblikk i hva denne herligheten består av – har vi her lagt skriveriet til Tinus etter årets KulTurUke – 2013. 

Kul-tur-ukahar igjen gått av stabelen, til ellevill glede for store og små!
33 ungdommer og 5 trenere møttes ved Klubbhuset tidlig en mandag i august og lekte seg vilt rundt snøparken og Sognsvann. Under den påfølgende joggeturen var det like før gruppa måtte søke tilflukt, da værgudene bestemte seg for at det var passende med HAGL i august. Tirsdag gikk turen til Gjerdingen skole i Nordmarka, vårt «home-awayfrom-home» de neste 2 dagene. Ettermiddagen gikk med til myr-rugby, i den bløteste, tjukkeste og deiligste myra i hele Nordmarka! Da alle var tilstrekkelig tilgriset var det duket for middag. Måltidet kunne etter hvert gå av stabelen som planlagt så snart rørlegger-Marius (Prestegård) hadde ordnet opp med en litt trøblete vannforsyning. Onsdag la hele bunten ut på langtur til Svartjernshøgda, der trenerne kunne friste med Kvikk Lunsj til alle. De som følte seg litt ekstra spreke la turen om enda en av Nordmarkas topper på veien. På kvelden ble det pølsegrilling på tunet. Den blå himmelen speilte seg i Gjerdingen, og sauene brekte… Noen (uvisst hvem) mente at de ikke var blitt slitne nok, så kl 04:00 ble det blåst revelje, og hele hurven jogget seg en en liten tur i måneskinnet. Er man på tur, så er man på (kul) tur!
Torsdag morgen var alle (litt) trøtte og veldig slitne, men enige om at det hadde vært en innmari morsom samling!
Gjengen ankom Sognsvann på ettermiddagen, klare for en (forhåpentligvis) rolig og avslappende helg.

Neste år er det kullene 99 – 00 – 01 – 02 som får invitasjon. Så hvis du vil være med, er det bare å begynne å glede seg!!