Lauritz B Minneløp vel i mål for 2017

Heldige oss, det ble skirenn. Dessverre ble alle klasser over 15 år skjøvet ut av sporen, men resten gikk og det til gangs. LYN SKI var desidert største klubb, med dobbelt så mange til start som neste klubb på den listen. Og vi koste oss. Herlig vær, vidunderlig smørevær, fine spor og best av alt – masse flott unger! Vi er verdens heldigste skiklubb!

2006 – bare vent, her er det mangt å mye til skisporet!

 

Det aller beste resultatet var selvsagt så fantastisk mange til start, mange hyggelige foreldre og god skistemning. Når så er notert, ble det også mange gode resultater i selve sporet! Vi hadde folk på pallen i nesten alle rangerte klasser! Og ellers kom de tett som haggel i rødt-hvitt og blått! HEIA LYN SKI.

TEO hadde rigget seil og telt og i løypa var vi mange som ropte og heiet. Blåfjellstemmen til TEO bar nesten gjennom hele den drøye km sløyfa som løypa bestod av. Mange blide fjes å skue med slike forhold, selv om det kan være nok å skulle gå skirennet. Med til start hørte også mange debutanter, som gikk sine første skirenn utenfor Snøparken!

Som man roper i løypa får man svar. Herlig er fremdeles den når man heier «Heia heia, så flink du er» og det repliseres med et stort smil og «tusen takk!».

Noen glimt her – og flere til galleriet. Det er og blir vanskelig å få gode glimt i sporet. Dagens øvelse var intet unntak, men mest fordi det ble mye smøring av ski – og lite tid til bilder! 🙂 Nå er feste på klassisk renn ikke til å undervurdere – så bedre det en tusen bilder 🙂

To ivrige LYN SKI gutter, bare vent. For ordens skyld, Lauritz i blått, vi vet da å gi ungene riktige navn! Vi aner at far Aage har ambisjoner 🙂

Flere bilder i albumet for rennet. 

Og jenter 2008 avsluttet kalaset! Hipp Hurra!