Lyn Ski til NM på Voss

Lyn Ski stiller med mange unge løpere til senior NM på Voss i neste uke. På stafetten har vi 4 herrelag og 1 damelag. Troppen består hovedsakelig av juniorløpere og vi stiller med løpere til flere av øvelsene. Oversikt over troppen vår finner dere under og alt on NM leser dere HER. Følg med!

Lyn Ski har historisk hatt veldig gode resultater på damestafetten med flere seire. Siste gang i 2002 med Ella Gjømle, Jannike Østby og Ine Wigernæs. Vår beste seniorløper de siste årene, Ella Gjømle, er opptatt i år med å sikre etterveksten til skisporten, så i år stiller  Lyn Ski med en rent juniorlag med Agnes, Solveig og Synne. På herresiden domineres det også av juniorer samt vår senior og langløpsekspert Anders som også skal gå 30 km med skibytte. Spennende blir det å se hva stafettlaget med Anders og de talentfulle juniorene Fredrik og Simen kan klare. Vi tipper blant de 20 beste (Lyn Ski ble nr 21 i fjor)!

Tropp til NM:
Torsdag 15 km fri herrer
Fredrik Schwencke
Simen Hegstad Krüger

Fredag sprint damer
Agnes Karlseng

Lørdag skibytte 30 km herrer
Anders Høst

Søndag 29. januar har vi fire herrelag og et damelag, med dette er vi største klubb i stafetten sammen med Byåsen

På stafettlagene går
Damelaget
Agnes Karlseng, Solveig Hegstad Krüger og Synne Myhre.

Herrelagene
1. lag – Fredrik Schwencke, Anders Høst og Simen Hegstad Krüger
2. lag – Håkon Hjelstuen, Sondre Grønvoll, Fredrik Ole Oldereid Andersen
3. lag – Johannes S. Hagerup, Morten Nævestad og Jostein s. Mauer
4. lag – Stian Svendby, Einar Kielland Mørdre og Sebastian Torgersen

Troppen som skal gå distanserenn og sprint reiser på onsdag til Voss sammen med trenere Hans Kristian Stadheim og Eirik Myhr Nossum. Resten reiser fra Oslo med innleid buss fredag etter lunsj. Hele Lyn gjengen har innlosjert seg på en bondegård 6 km utenfor sentrum av Voss.

/CP