Oslo Skifestival tilbake i Kollen

Helgen ble enda en Kollen helg – nå med Oslo Skifestival. En prøvelse lørdag – sol og herlig søndag.

IMG_3608

Individuell fristil i drivende snøføyk lørdag – det gikk så ski, staver, unger og støtteapparat seilte vegg-i-mellom. Tøffere unger skal man lete lenge etter – motvinden stod hardt i kurs ut fra start! Det ble nesten så man måtte holde seg fast i Helner/Nordtug/Gratishaugbakken – vi som var støttebrikker der. Men – søndag da ble det en annen dans. Vi byttet til klassisk – og store smil.

Nå var det duket for stafett!

IMG_3561

Mange barn til dyst. Hos jenter/gutter 9-10 (med hjelp fra noen 8’inger) hadde LYN SKI 6 lag som skulle ut. Med litt mannefall og sen ankomst ble det hektisk ved start. Alle måtte jo vite hvem de skulle veksle med og få riktig brikke….! Men, det ble en slags orden – og alle kom til start. Lenger opp i rekkene- hos 11-12 og 13-14 var det mer orden og erfaring.Her var det også mange lag.

IMG_3605

Så smalt det i pistolen og første etappe var i vei. Det gikk i alle slags stiler og tempo hos de yngste. Etter runden var det til veksling. Med mannefall på laget vekslet Karoline med seg selv – og stilte på alle tre etapper, ikke dårlig!

IMG_3569

Alle ivret frem. Selma gikk to etapper. Ingvild var ankermann for Tora og Trym. Tyra og Theresa var suverene til å heie frem andre når de selv var kommet i mål – Mathilde hev seg på jubelen. Alle bidro med sitt.

IMG_3597

Vekslingen gikk suverent – selv om det ikke var så lett å se hvem som var hvem hverken for funksjonærene eller løpere – Våre jenter og gutter klarte seg fint.

IMG_3578 IMG_3595

Stor iver og mange lag. En god generalprøve for Rustadstafetten!

IMG_3600 IMG_3601 IMG_3602

ab